יש לי שאלה?

יש לי שאלה?

כמה עולה להביא את שרית לחתונה או בר מצווה סתם שאלה אם זה היה שלי כולכם הייתם מוזמנים!!!!!
זאת סתם שאלה כי כל הזמן מתווכחים איתי שהיא לוקחת פחות מ7 אלף דולר אז תענו בבקשה!! וחצמזה ממצב?

האמת ש..

לפניי כמה חודשים הזמנו את שרית לחתונה של דודה שלי והיא שילמה 11 אלף דולר
בשקלים זה יוצא קרוב ל..50 אלף שקלל
חח לא בא ברגל סכום כזהה..
מקווה שעזרתי לך יום טוב
הינה קח תמונה
מהאירוע

אגב...

החתונה הייתה ב..13.7.2005 אף פעם אני לא ישכח את התאריךך המושלם הזה חחחחחח.. אוי והייתה לפני האירוע שלנו הופעה בנתניה וואי ותמיד היית בתקשורת עם רחלל היית שואל אותה עם הם כבר יצאוו ואיזה קטעים חבל"ז מה זה היית בלחץץ.. עד שראיתי כבר את הנגנים מרכיבים את הציוד אז ירד הלחץץץ... וואי זה הייתה ממש חוייה.. הופעה מרהיבה ביותרר ותיראו איזה תילבושת מושלמת שרית לבשההה..זה משהוא... אגב הפרח שהיא מחזיקה זה אני הבאתי לה אותו חחח מאחד מהשולחנותת אני לא ישכח את הפאדיחה שאמא שלי עשתה לי שםם חח היא כזה צועקתת הבן שלי אוהב אותךך וואי ואני כזה מה זה צוחקקק ואז אחרי ההופעה הלכתי לשרית דיברתי איתה אני זוכר את הדבר הראשון שאמרתי לה "שרית אפשר איתך תמונה" חחחחחחח.. אח"כ דיברנו קצת אמרתי לה "רחל וניבה מוסרות לך ד"ש והיא כזה אומרת מסור להם בחזרה" וואי מתוקהה חבל"זזז עם אתם שואלים אותי עם שווה הסכוםם אז זה שווה כול שקל כול אגורה כול פרוטההה. ובחתונה שלי ב"ה בטוחחחח היא תבואא להופעההה איןן מצבבב מצידי שאני יעשה א החתונה לא באולםם יאללה וואי איזה חפירהה ככה זה שיש זיכרונות טובים משרית חחח..

shai202

New member
פשששש בע"ה אצלי..אם לא בבר מצווה אז

בחתונה אמןןן ואמןןן

Music4Life

New member
רק עם אתה עשיר תזמין את שרית...

כי זה פולללללללללל להביא זמר לחתונה ועוד את שרית חדד...והית מת ל7 אלף דולר...
אבל זה יותר...כמו שרותם אמר. בסביבות 11 אלף. רוצה פרטים, רוצה לשאול שאלות? אתה מוזמן להתקשר למשרדים ולברר. בהצלחה.

Music4Life

New member
../images/Emo9.gif שרית...תודה על הד"ש

חחחחחחח....חמוד מצידה היה למסור לנו בחזרה. ואני מקנא בך על הגג שהזמנתם אותה לחתונה שלכם, אין, זה הכי מגניב ומדהים בעולם! אתה עם כל המשפחה שלך...וכולם ביחד בהופעה של שרית, הופעה פרטית יואו זה אשכרה חלום

בבקשה בכיףףףף

וניבה נכון זה היה ממש חלוםםם ככה הופעה פרטיתת משמחת מתמידדד איזה כיףף זה היה פשוטט חלוםםםםם אוףף יאללה מתיי מזמינים שובבבב...יאללה אולי ניצפה בקלטת של זה מחרר..

Music4Life

New member
רותם -

להביא את שרית זה...אשכרה משכנתא
בשביל רוב האנשים...אבל אתה יודע, מי שיכול להרשות לו אז בכיף, לבריאות
וזה אכן חלומי...איזה כיף זה ככה להיות בחתונה של המשפחה שלך, כולם שם קשורים אלייך ופתאום גם באותו ארוע מביאים לך את שרית להופעה. מה, אין על זה...זה מטורף
וואי..ואתה יכול לגשת אליה, חופשי חופשי, אין שם מעריצים מטורפים שיעשו בלגנים, ואתה יכול להצטלם איתה...זה הכי מדהים ושווה שבעולם. והיא רואה את כל המשפחה שלך...וואו, פשוט גדול מהחיים
הלוואי עליי
וכשהיא היתה אצלך, זה מגניב כי היא מכירה אותך...חחח איזה קטעים!

נכון../images/Emo70.gif

שרית היתה גם בחתונה של הדוד שלי והיא היתה מדהימה כזאת חחח זה ממש כיף כי אין מעריצים ואין בלאגן וכולם מישפחה ואתה יכול ליצטלם עם שרית לדבר איתה לשיר איתה פשוט כיףףף
ממש נהנתי בחתונה של הדוד שלי שרית היתה מזה מדהימהההה
ואני כהרגלי רעדתי בטרוףףףףףףףף
חחח אח שרית שרית חולה עליךךךךך

ניבה-

באמת להביא את שרית זה הרבה כסף אבל בכול זאת בישביל להגשים חלום כול אחד ישלם סכוםם עתקקק (כמוני) אני ב"ה בחתונתי אני יזמין את שרית אפילו היה כתבה בעיתון שאנשים אומרים "נוותר על חלומות אחרים למשך 10 שנים והעיקר ששרית תבוא לחתונתנו" ככה משהוא בסגנון ששאלתי את דודה שלי למה דווקא שרית אז היא אמרה קודם כול היא רצתה לישמור לי את זה כהפתעה ואת יודעת שכול המישפחה יודעת אזז אין מצב שלא יפלטט למישהוא חחחחחח...אבל לא משנה אז בקיצר ששאלתי אותה היא עושה לי "אני לא מכירה אף זמר/ת שעושה שמח כמו שרית" ככה ממש במילים האלוו בקיצור חויות ניפלאותתת

למעלה