יש לי שאלה

L i O r K u S h

New member
וטעינו ב...../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

שסלית'רין שאפתנים
נו...והם לא רעים
אני לא מתכוונת דווקא לרעים ושכולם מסוגלים להרוג. הם פשוט אלה ששואפים לגדולה או משו ויעשו הכל בשביל זה...הם לא נחמדים ואנשים שמגעילים אל כל השאר...

לא.

סלגהורן הוא זקן חביב! הוא אוהב לצבור שליטה, אבל הוא לעולם לא יעשה את זה על חשבון מישהו אחר! ההגדרה של סליתרין: שאפתנים לכוח, ערמומיים. שאפתנות זו לא תכונה רעה, בלעדיה אי אפשר להגיע לשום מקום. אבל כל תכונה צריכה להיות במידות מסוימות, ולא בצורה קיצונית, וצריך למצוא את שביל הזה וכל זה. בכולופן, הם לא אנשים רעים מתוקף ההגדרה. (סטטיסטיקה שה משהו אחר) וחוצמזה, סיריוס וגיימס בזיכרון של סנייפ היו ממש רעים.
אנטישמים.

L i O r K u S h

New member
צודק/ת אבל...../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

עדיין רובם פשוט אנשים ממש לא נחמדים ונבזיים. שאפתנות תביא אותך למקומות רחוקים...הכל במידה. אצל הרבה כנראה זה במידה גבוהה יותר ולכן היריבות בין הבתים. לא יודעת מה עם סיריוס וג'יימס. הם היו יהירים ורעים אל סנייפ אבל היו להם תכונות אחרות שנגדו את זה. ואם הם מצילים אחרים הם לא בדיוק רעים...

Shaby Sababy

New member
שאפתנים וערמומיים.

ואי אפשר לשכוח גם את תחושת העליונות שהם חשים על פני כל שאר חצויי הדם ובני המוגלגים והמוגלגים בעצמם. הם ערמומיים ותככנים ושואפים לכח. לא התכוונתי לכך שהם רעים, אלא שכל בנאדם שיש לו קצת אומץ יוכל להפגין את העובדה שהוא לא אוהב אותם. בגלל התכונות האלה לפי דעתי יש יריבות מיוחדת בין שני הבתים האלה.

L i O r K u S h

New member
נכון אבל...../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

הם לא בדיוק ההפך מאפחד אז אין מלחמה...אולי בקווידיץ'. כל השאר אני מסכימה... זה בערך מה שניסיתי להגיד. הרי שתכונות המייסדים קבעו את תכונות הבתים.

A Radcliffe

New member
האמת,../images/Emo129.gif

שהפלפאף אמורים להיות הטובי לב... נראהלי שגריפינדור וסלית'רין נלחמים בגלל שסלית'רין הם רעים וגריפינדור הם "אמיצים" ו......... לא טובים מדי.........
וויזלי:)

ענבאך

New member
בטח שזה אומר!

כל דבר בספר אומר משהו. רולינג מטיפה לעולם נטול גברים.

yakovf2

New member
זה היה בצחוק.

לא התכוונתי שזה יצא כהתקפה על המין הנשי.

נשים הם פשוט יותר חכמות

הרי לסליתרין ולגריפנדור לא ממש יצא כלום מזה שהם רבים....

רעגוגית

New member
תשובה.. נראה לי../images/Emo187.gif../images/Emo15.gif

סליתרין וגריפינדור, שהם למעשה המייסדים של הוגוורטס, רבו עוד מלפני יותר מ-1000 שנה. הסכסוכים היו בין שניהם, ולכן לאורך כל הדורות המלחמות היו בין הוגוורטס לסלתרין, גם האהדה לבית בהוגוורטס כנראה באה מהבית. חוץ מזה... בנות יותר חכמות!!!

למעלה