יש לי שאלה

yuDa398

New member
יש לי שאלה

למה השיר החדש של שאקירה hips dont lie לא מופיע באלבום וול.2 שאני קניתי לפני חודשיים?
אני קניתי את Oral Fixation vol.2 (באנגלית) וגם את Fijacion Oral vol.1 (בספרדית) והוא לא מופיע באף אחד מהם! אני נדהמתי שראיתי אותו ב-mtv כי הוא לא היה מוכר לי מהאלבומים. איזה באסה!
מישהו פה גם קנה את האלבום?

Green Day 1

New member
לי יש רק את Fijacion Oral vol.1 ...

ואתה כ"כ צודק, חבל שהלהיט הזה לא מופיע באחד מהם
בנתיים אפשר לשמוע בשאקירה מדיה.

El Argentino

New member
בגלל שהשיר הוקלט אחרי שהאלבום

יצא, מעצבן אתה צודק אבל אין מה לעשות זו החלטה של הרגע האחרון ולנו נשאר או לקנות את האלבום המחודש בתוספת השירים: HDL, La Tortura (שמופיע כמובן ב-FOV1) שייצא בצורה רשמית בסוף החודש ב-28/03או שיש עוד אפשרות לאלה שכבר קנו את האלבום ולא רוצים לקנות שוב, להוריד בצורה חוקית מהאינטרנט את השיר (כנראה מהאתר הרשמי).

12ShakirA12

New member
אם יהיו עוד תוספות

מלבד השיר עצמו אז למה לא
(יהיו
חחחחחחח)

El Argentino

New member
הלוואי ויהיו../images/Emo70.gif וגם אם לא, נראה לי

שאני אקנה, בכל זאת מדובר בשיר חדש אני רוצה אותו באיכות CD.

El Argentino

New member
כנראה שכן../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif ואם יתווספו תוספות

מה טוב... למרות שאני בספק שזה יקרה בהוצאה הזאת. (אולי זה יקרה בעתיד מכיוון שעדיין קיימות השמועות שכן תצא גירסה מפוארת / מהודרת בהמשך, אך אין לדעת אם זה באמת יקרה, נחכה עוד קצת אולי שאקירה שוב תפתיע אותנו). ולגבי ההוצאה המחודשת שוב שינו את סדר השירים הנה הסדר החדש: 1. How Do You Do 2. Illegal (featuring Carlos Santana)
3. Hips Don't Lie (featuring Wyclef Jean) 4. Animal City 5. Don't Bother 6. The Day and the Time (featuring Gustavo Cerati) 7. Dreams for Plans 8. Hey You 9. Your Embrace 10. Costume Makes the Clown 11. Something 12. Timor
13. La Tortura

12ShakirA12

New member
איזה בלאגן../images/Emo122.gif

הלוואי שיהיו דברים נוספים בדיסק...

yuDa398

New member
תודה על התשובות

יש לי עוד כמה שאלות:
התאריך שנתת הוא מדויק וודאי?
הרשימת שירים הנוספים היא סופית?
יש איזשהו סיכוי שהיא מקליטה את LT באנגלית ותוסיף למהדורה החדשה של OFv2? תודה ונ.ב אני בדיוק שומע את LS וזה מחזיר אותי 3 שנים אחורה... אני מת על האלבום הזה! ורציתי להגיד לכם שהפורום שלכם ממש סבבה! ביי

El Argentino

New member
לגבי התאריך זה מדוייק! הגירסה ה-

מחודשת תצא ב-28/03 לגבי הרשימת שירים נכון להיום זה סופי (אלא אם כן תצוץ עוד איזה בשורה חדשה בנוגע לכך... כמו שאמרתי יכול להיות שתצא גירסה מהודרת / מפוארת בהמשך עם כמה תוספות אבל זה רק בגדר שמועה). לגבי LT באנגלית לפני מספר חודשים דובר על זה ששאקירה כבר הקליטה גירסה באנגלית וגירסה בפורטוגזית אך עדיין לא ידוע ממש אם הגירסה באנגלית תצורף למהדורה החדשה של OFV2, מה שכן השמועות החדשות טוענות שהשיר יתווסף לאלבום בצורה שונה כרמיקס חדש אך גם זה לא רשמי.

מושיק20

New member
לא הייתה לה ברירה- התמסחרות משתלמת?

עד שהיא סוף סוף יצאה מהקטע המאוד מסחרי של "שירותי כביסה", היא/ חברת התקליטים שלה, הבינו שכדי לעלות את מכירות האלבום שבעיקר צנחו בארה"ב, הם חייבים לשחרר להיט בסדר גודל של "Whenever Wherever" והאמת נראה לי שהצליח להם. למרות שזה מאוד מרגיז
שזה בא על חשבון אלה שכבר יש להם את האלבום (ואני בניהם). חוצפה

yuDa398

New member
../images/Emo207.gif

רציתי לדעת אם יש למישהו את נתוני המכירות של שני הלבומים האחרונים באר"הב ובעולם בכלל? ומה המקומות שלהם במצעד האלבומים של הבילבורד? ולגבי HDL, מישהו יודע אם הוא נכנס כבר למצעד הבילבורד והאם אתם חושבים שהוא יצליח כמו Whenever Wherever? ביי ו

למעלה