יש לי שאלה..

KLSVM15

New member
יש לי שאלה..

יש בדיזינגוף את הסרט למראית עין? ואם לא, איפה יש אותו?

תודה תודה :)

את מוזמנת להישאר! נשמח גם לשמוע מה יש לך להגיד על הסרט אחרי שתראי.

נכון../images/Emo99.gif

אבל המנהלים לא משו

אתה מתבלבל....

אתה ראשון.... אבל החתול בנעל יותר חמוד
אבל בגלל שביקשת יפה הצבעתי..

m e m o r y

New member
מנצל"שת ../images/Emo9.gif

תגידו, אתם מכירים מישהו שראה את הסרט (איתכם או לבד) שהוא לא חלק מהפורום ומהסגידה
? פשוט ממש ממש מעניין אותי אם זה רק אנחנו או שגם אנשים מן השורה שלא מכירים את טלי יאהבו אותו. אני מחפשת באובססיה תגובות של אנשים בכל מיני אתרים ועוד לא מצאתי כלום - לא בעד
ולא נגד

אני שמעתי תגובות ממש טובות

אמא שלי מאוד אהבה... וגם אחותי אח שלי וחברה שלו... בכלל אמא שלי אמרה לי שכמה חברות שלה היו בסרט עוד בהקרנה בפסטיבל והן ממש שיבחו. כנראה שאנחנו לא עיוורות אחרי הכל

התגובה הכי טובה ששמעתי הייתה כשהלכת

שהלכתי לראות את הסרט... לירונה ואני נכנסו לקולנוע, בא אלינו זה שבודק את הכרטיסים בכניסה ויכלת לראות על הפרצוף שלו שהוא לגמרי בהלם שאל אותנו מי בחרה את הסרט ואמר שזו בחירה מעולה [לא זוכרת באילו מילים הוא השתמש
], שהרגע הוא יצא מהקרנה שלה ושזה סרט מדהים... ושתביני זה בא ממישהו שאני מניחה רואה מלא סרטים, והוא אובייקטיבי בקשר לטלי...

הוא אשכרה התעקש ושאל בכל מיני

צורות מי בחרה את הסרט.. כאילו הסרט עד כדי כך טוב ועמוק שזה יעיד גם על מי שבחר אותו. וזה היה מנהל המשמרת בקולנוע. אני חושבת שזה אומר המון

וואי הוא היה מצחיק...

"מי רצתה ללכת לסרט?" "אה.. כולנו" "לא אבל מי בחרה?" "אה, תשמע, זה מורכב..." *הולכות* "הייתי צריכה להגיד לו שטלי המליצה."
ואני גם חושבת שזה אומר המון.. כמו שאמרתי זה בנאדם שרואה הרבה סרטים, בטח את חלקם יותר מפעם אחת. והוא יצא פשוט בהלם מהסרט.

למעלה