יש לי שאלה...

מירב ד

New member
יש לי שאלה...

דיסלקיצה יכולה להחמיר?? נגיד...אם לא מטפלים בה...או משהו כזה?... בזמן האחרון אני מרגישה שהדיסלקציה שלי מחמירה...אני לא יכולה להסביר את זה, זה כל מיני דברים קטנים שקורים.... למשל אני קוראת משהו.... אני קוראת שוב אחרי דקה...וכתוב שם משהו אחר... או כל מיני כאלה... וזהו... מירב

@זהר@

New member
לא חושבת

אני חושבת שבגלל שעכשיו את די מצוברחת, וקשה לך, ומגעיל לך ואיכסה לך אז גם זה נראה הרבה יותר גרוע ויותר קשה לך להתרכז. ברגע שיתחיל להיות לך יותר טוב גם זה יחזור להיות כמו שהיה.

אשלונית

New member
לא,

אני דווקא חושבת שיש משהו במה שהיא אומרת גם לי לפעמים יש את ההרגשה הזו שהדיס´ שלי החמירה בשנים האחרונות. צריך לבדוק את זה, אני אנסה ואחזיר לך תשובה.

מירבוש - זו לא החמרה

אבל יש לכל הנושא של הפרעות קשב ולקויות למידה עליות וירידות - במיוחד בגילאים שלך, יכול להיות גם שאת חווה דוקא עליה במוסחות ובחוסר הריכוז כתוצאה ממתחים או שינויים הורמונליים (שלצערנו אצל בנות מגיעים להם חודש בחודשו...)נסי למצוא דרך להירגע, להוריד מתח, קצת לפרוק תיסכולים שאני יודעת שהצטברו אצלך בזמן האחרון, אגב נקודה קטנה לעזרה - האם ניסית לקרוא בעזרת סרגל או דף לבן? מספר לי חבר דיסלקט שדוקא כשהוא שם דף ומסתיר את החלק העליון של הטקסט שהוא כבר קרא - הוא מצליח לקרוא יותר טוב - זו לא תרופת פלא אבל הוא אומר שזה עוזר לו אז אולי שווה לנסות? אפרת

למעלה