יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

הנוירולוג החליף לילדי בן ה-7 את הריטלין..עברנו מריטלין 20 מ"ג SR לרייטלין 20 מ"ג SL הנוירולוג אומר שההבדל בין הכדורים הנ"ל הוא במהירות ההתרפקות שלהם בדם.. אציין כי שני הכדורים הנ"ל לא עוזרים, מה עושים לעזאזל? עם כדור או בלי כדור הילד מתנהג אותו הדבר, אני כבר מ ת מ ו ט ט ת!!

05 מיכל

New member
סוג ומינון

האם הילד קיבל בעבר רטלין רגיל? כמה? האם עזר? כשהרטלין לא משפיע, שינוי הסוג הוא לא הצעד הראשון. קודם יש למצוא את המינון שהילד צריך. דרך אגב, כמה הילד שוקל?

zivadina

New member
גם הנוירולוג צריך עדכון

על פניו, עלול להיות שהמינון נמוך מדי. הנוירולוג החליף מסוג אחד לסוג אחר באותו גודל מנה, ולכן אין שיפור. LA20=SR20 = מנה של 8 מ"ג למשך 8 שעות. ייתכן שהילד צריך מינון גבוה קצת יותר, ואת זה אפשר להשיג על ידי קונצרטה 36 (מנה של 10 מ"ג למשך 12 שעות) או LA30 (מנה של 12 מ"ג למשך 8 שעות). את מוזמנת לתת את טבלת ההמרה לנוירולוג שלכם, כדי שלא יגרום לכם להשאר תקועים במקום ביחד עם הידע שלו. במידה ששינוי המינון לא עוזר לילד, כדאי לבדוק איפה יש יותר בעיות התנהגות, בבית או בבית הספר, ולשקול, לפי סדר זה, את הטיפולים הבאים: א. הדרכת הורים ליצירת מסגרת ברורה בבית ב. עיצוב התנהגות לילד מקווה שתחזרי אלינו לאחר דיון עם הרופא המטפל ותעדכני אותנו בהמשך הטיפולים שלכם. נשמח לעזור לך כפי שעזרנו לילדינו. ברוכה הבאה!

zivadina

New member
ועוד משהו

חשוב מאוד לעקוב אם הבעיות ההתנהגותיות הן בזמן השפעת הכדור או לאחר תפוגת הכדור. זה ייתן אינדיקציה על התאמת המינון.

למעלה