יש לי שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב אז אחרי חופשה קצרה חזרתי וקראתי את כל השטויות האלה שכתבתם על הרמשים ועל הבודקים ועל ליאת ועל מיליון דברים, ונשאלת השאלה למה? למה רק באינטרנט שומעים אתכם למה אתם לא באים ואומרים הכל בפנים למפקדים/מטה? למה לעזעזל אתם הולכים ומספרים מאחורי הגב לרמשים את כל הגועל נפש ועל פאקים של בודקים אולי פעם אחד תגידו לבן אדם שאתם מדווחים עליו את זה לפני? למה השדה נהפך מקום מגעיל לעבוד בו כי אתם לא יודעים מה זה יחסי עבודה תקינים עם המפקדים וגם אחד עם השני ויש לי עוד הרבה למה? פשוט כואב הלב איפה היחידה שהייתה פעם?

כי אנשים

חושבים שלהסתתר מאחורי פנים שהם יצרו לעצמם באינטרנט זה הכי פשוט וקל. כי אנשים נהנים ללכלך אבל לא מסוגלים לעמוד מאחורי הדברים שהם אומרים כי הם מוגי לב. אני לא הרבה זמן בשדה, ולא ראיתי משהו חריג או יוצא דופן, אני נהנת בעבודה, אני רק מקווה שהפורום לא משקף ולו בעשירית את מה שמתרחש בשדה, כי אם כן זה לא מקום כזה טוב להיות בו ואדם שלא מסוגל לעמוד מאחורי חבריו לעבודה... well... אני לא רואה את זה מסתיים בטוב...

למה? כי הרמ"שים לא רוצים באמת לשמוע

כמו כולם רק מעניין אותם שהמשמרת תיגמר ושהם ילכו הביתה לישון... את חלקם מעניים גם הקידום שלהם אבל זה גם ככה לא נמדד ע"י חיבת העובדים עליהם והרבה יותר על חיבת המומונים עליהם... באווירה הרעה שהם יוצרים במשמרת איך אתה רוצה שמישהו שהוא לא חבר שלהם יוציא מילה??? למרות שאני היום ר"צ ואני גם בודק מאוד ותיק (מהימים שהיו רק בודקים ולא טכני/מתשאל...) ועדיין יוצרים לי כזאת אווירה שלא בא לי להגיד כלום כי אני יודע שיוכלו אותי על כל דבר קטן וישמרו לי טינה על כל דבר קטן...

שלידיז

New member
אתה...

אני עוד לא החלטתי על קנקנך... בהודעה אחת את משתמע כמאבטח, מהודעה שניה כבודק מהודעה אחרת כר"צ...

שלידיז

New member
הממ...

אוקיי אוקיי הפנקס פתוח והיד רושמת. סתם צוחקת
שיהיה לך בכיף אני אומרת

למה את חושבת שאני לא רציני...

עכשיו שיש את ה VIEWLING (נראה לי שבכלל זה VIEWLINK אבל מה זה משנה... יש הרבה פחות עומס בקדמת המכונה והתפקיד הרבה יותר קל נפשית... אני גם מוכן להיות מזניק! זה בכלל כיף ולא צריך להרים כבודות...

למעלה