יש לי שאלה...

מצב
הנושא נעול.
יש לי שאלה...

יש לי שאלה...
אני ובעלי החלטנו להתגרש והחלטנו לערוך הסכם. מה עלינו לעשות לאחר חתימת ההסכם ביננו? האם עלינו ללכת לפתוח תיק גירושין ברבנות? אם אפשר.... מה הפרוצדורה בבקשה.

כן, מה? אפשר לקבל הסבר מורחב יותר?

יש לי שאלה...
אני ובעלי החלטנו להתגרש והחלטנו לערוך הסכם. מה עלינו לעשות לאחר חתימת ההסכם ביננו? האם עלינו ללכת לפתוח תיק גירושין ברבנות? אם אפשר.... מה הפרוצדורה בבקשה.
האם אנו יכולים לחתום ביננו על ההסכם וללכת לפתוח תיק ברבנות , האם החתימה על ההסכם מחייבת עו"ד? מבקשת מידע קצת יותר פרטני מ- כן.

לא מחייבת עוד אבל תעשי מעשה לא

האם אנו יכולים לחתום ביננו על ההסכם וללכת לפתוח תיק ברבנות , האם החתימה על ההסכם מחייבת עו"ד? מבקשת מידע קצת יותר פרטני מ- כן.
לא מחייבת עוד אבל תעשי מעשה לא
חכם אם תוותרי עליו. יותר מזה אי אפשר לפרט בפורום וגם הסגנון שלך לא מעודד הגשת עזרה.

קארין1234

New member
כן לכו יחד ואשרו ההסכם אצל עו"ד

יש לי שאלה...
כן לכו יחד ואשרו ההסכם אצל עו"ד
שחתמנו בעלי ואני על ההסכם ב-12/2000 לא ידעתי זאת. היתי נורא לבד ולא שיתפתי אנשים במצבי והשתדלתי להמשיך, וזה עולה לי ביוקר רב מאד עד עכשו. האמנתי בו למרות כל מה שעברנו שהוא הבטיח שתמיד יעמוד בהסכם הוא לא הסכים שנאשר זאת עם עו"ד ולאחר שנתיים של שקט החליט להתכחש להסכם ואף תבע אותי עוד לפני שהספקתי להבין מה קורה. לכו לאשר ההסכם קחי מהנסיון המר שלי מאחלת לך הצלחה

תשובה

יש לי שאלה...
תשובה
1. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום לצורך ניסוח הסכם גירושין, ולא לעשות זאת בעצמכם. 2. אם ההסכם יש לאשר בבית המשפט לענייני משפחה. 3. לאחר אישור ההסכם בבית המשפט לענייני משפחה יש לפנות לבית הדין הרבני בבקשה למתן פסק דין לגירושין ולסידור גט.

שאלה נוספת....

תשובה
1. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום לצורך ניסוח הסכם גירושין, ולא לעשות זאת בעצמכם. 2. אם ההסכם יש לאשר בבית המשפט לענייני משפחה. 3. לאחר אישור ההסכם בבית המשפט לענייני משפחה יש לפנות לבית הדין הרבני בבקשה למתן פסק דין לגירושין ולסידור גט.
שאלה נוספת....
האם חובה לאשר אותו בבית דין לעינייני משפחה?

נקל

New member
צ ריך לאשר בערכאה שיפוטית

שאלה נוספת....
האם חובה לאשר אותו בבית דין לעינייני משפחה?
מומלץ בבית משפט לענייני משפחה. אפשר גם ברבני אך לכך עלולות להיות השלכות בהמשך ולכן עדיפה האפשרות הראשונה. כדאי באמת לקבל ייעוץ פרטני.

אם אפשר לשאול...

מומלץ בבית משפט לענייני משפחה. אפשר גם ברבני אך לכך עלולות להיות השלכות בהמשך ולכן עדיפה האפשרות הראשונה. כדאי באמת לקבל ייעוץ פרטני.
אם אפשר לשאול...
אלו השלכות יכולות להיות?

גם ענייני ביטול הסכם

עניני סמכות נמשכת -אך לא תמיד
גם ענייני ביטול הסכם
במקרה שעולה שאלה בענין תוקף ההסכם, בבית הדין הרבני כמעט בלתי אפשרי לבטלו (לא שבבית משפט לענייני משפחה מדובר בענין פשוט, אך בכל זאת..). על כל פנים אני חוזרת על המלצתי לאשר את ההסכם בבית המשפט לענייני משפחה.

תודה

גם ענייני ביטול הסכם
במקרה שעולה שאלה בענין תוקף ההסכם, בבית הדין הרבני כמעט בלתי אפשרי לבטלו (לא שבבית משפט לענייני משפחה מדובר בענין פשוט, אך בכל זאת..). על כל פנים אני חוזרת על המלצתי לאשר את ההסכם בבית המשפט לענייני משפחה.
תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה