יש לי שאלה

זהבית 1

New member
יש לי שאלה

איך זה שההבויז לא מעומדים לטקס הגראמי שיש מחר? אוףףף יש להם אלבום כזה מדהים השקיעו תנשמה שלהם אתם לא חושבים שמגיע להם פרס ? אני בבאסההההה איפה הימים הטובים שהבויז לקחו הרבה פרסיםםם

דולב23

New member
הם עוד יבואו

אני חושב שהימים האלה יגיעו דווקא בעתיד הלא רחוק, נכון שהם לא היו מועמדים בכל הטקסים החשובים של עולם המוסיקה, אבל זה עוד יבוא ובגדול כמו פעם (זו תחושתי בכל אופן).

אביבא

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצודקת ב100%!../images/Emo103.gif

מגיע להם פרס על המוזיקה הכ"כ טובה שהם עושים!.
זונות.

טקס הגראמי

מבוסס על תוצאות של מכירת דיסקים , מה שקרה עם הבויז הם בכלל לא הגיעו לרף של המכירות (מילין או 2 מיליון עותקים). ולכן הבויז לא מועמדים השנה על אלבומם הכי טוב עד כה never gone אבל לכו תדעו אולי שנה הבאה הם יהיו מועמדים על הסינגל incomplete כמו שקרה באלבום הקודם BLACK & BLUE אחרי שנה הם היו מועמדים ... אבל בכל מקרה כל העולם פשוט מתעלםפ מקמבאק של הבויז וזה חבל כי עד עכשיו לא ראיתי שהם מקבלים פרסים כמו בזמנים הללו

Eti No Name

New member
על מה הם היו מועמדים עם ב&ב? ../images/Emo14.gif

אני יודעת רק שהם היו מועמדים במילניום..

ב-2002

הם היו מועמדים אך ורק לקטגוריה אחת שהיא - Best Pop Performance By A Duo Or Group With Vocal ולצערי הרב הם לא זכו
הקטגוריה היא לסינגל shape of my heart ... עכשיו נזכרת
אהה וגם הם היו מועמדים לאותה קטגוריה עם השיר show me the meaning of being lonley ... בקיצר הם היו מועמדים הרבה פעמים (משנת 1998) והם אף פעם לזכו , למה
פעם אחת שיתנו להם לנצח ... אפרופו מועמדות הנה משהו שקראתי באתר הרשמי של הבויז
2/2/06 - CONGRATULATIONS BRIAN! We are excited to announce that Brian Littrell has been nominated for a Dove Award in the category of Inspirational Recorded Song of the Year for “In Christ Alone.” Congratulations Brian! ביי לעכשיו ולהיום הלכתי ל
...

למעלה