יש לי שאלה

יש לי שאלה

רצינית..מה לעשות כשכמה מהשכבה מציקים לך מתחילת כיתה י , מתעללים ך צוחקים עלייך שאת ידידה של מישהו ואפילו מקללים אותי בבלוג (בכל בלוג שהיה לי אי פעם) ובאים בלי שאני אשלח להם., משגעים אותי בועידות טפשיות במסנג'ר....מה לעשות? וניסיתי להחזיר להם במכות, שקיות מים, ועוד הרבה דברים... וד"א שבת שלום לכולם..

NeTa MuFlEtA

New member
דפקי ז ארווווווווווך ועבה ../images/Emo8.gif

פשוט להתעלם. אין ברירה הם יפסיקו מתישהו, תראי להם שלא מזיז לך בגרוש. ונשמה תעשי בלוג אנונימי, עם כינוי אנונימי, הכי טוב.
שבת שלום

NYMets Man

New member
../images/Emo45.gif

זה שאת מספרת לנו שהם חוטפים בבית ספר ממך לא ממש עוזר כנראה

Lil M

New member
../images/Emo45.gif

מה שקיות מים? מה משעמם לך... נטע המעפנה (
) כבר אמרה הכל. תתעלמי... מה זה באמת ישנה לך תחיים מה שהם חושבים עליך? fuck them

NeTa MuFlEtA

New member
מייקי שתקי ת'פה שלך יא

מעאפנה
חחחחחח צאי. [הייתי חייבת אהההה
]

Ana1 9

New member
דבר ראשון בקשר לבלוג

לא שמים בלוג בקישור ואז נפטרים מהאנשים שמכירים אותך! זה מה שאני עשיתי וזה עובד טוב מאוד. פשוט פוסלים את האפשרות הזאת בכרטיס אישי. בקשר לזה שהם מתעללים בך בגלל שאת ידידה של משהו... סליחה אבל.. מה איכפת לך מזה? הם לא היו עושים את זה אם הם לא היו מוצאים בזה כעיניין שלך מאוד חשוב. אני חושבת אז הם לא היו עושים מזה עיניין, כי למה להתאמץ ולהתעלל אם לא מייחסים לזה חשיבות? ככה נראה לי. בכל מקרה, זה די דפוק להתעלל במישהו רק בגלל שהוא בוחר בדרך אישית שלו כמו בחירת חברים. ככה שדי קל להבין שחבל להתייחס לאנשים כאלה ולשים להצקות שלהם כאלה חשיבות, וזה רק מראה שהם אלו שלא צריכים להיות החברים. למרות שבילבלתי תמוח, זהו בערך..

למעלה