יש לי שאלה

• פותח הנושא Sid
  • פורסם בתאריך

Sid

New member
יש לי שאלה

למה שון מייקלס והאקו עדיין יש להם חוזים בWWF? זה לא שאני לא רוצה שיהיו להם חוזים בWWF כי אני מעריץ את שניהם אבל שון מייקלס כבר לא הופיע בWWF זמן רב והאקו הופיע אם אני זוכר היטב רק ברויאל ראמבל האחרון אז אני לא מבין איך הם עדיין ברשימת החוזים של WWF כי בזמן האחרון וינס שיחרר כמה מתאבקים כמו GANGREL CHAZ K-KWIK

x-cool

New member
תגובה לשאלה

סיד תשמע ככה זה הולך: דבר ראשון מייקלס עומד לחזור בינואר זה שמועות דבר שני האקו לפני שישה חודשים עזב את הוו.סי.וו עם הארדקור טיטל והלך לליגת מקמהון וו.וו.אף שיחררו אותו ועכשיו הוא בן זוגו של בריאן אדאמס בליגת איג´.וו.אי שהליגה יש בה את דילו בראון סטיב בלקמן אליקס סקיפר וואל ואיניס ועוד ואמרת ששיחררו את צ´אז קיי קויק ואת גנגראל נכון צודק צ´אז שוחרר ועכשיו בליגה שאני לא זוכר ליגה קטנה לגנגרל יש חוזה עד אמצא 2002 וקיי קוייק מתאבק עדיין רק לפני חודש וחצי היה לו קרב עם קידמן בהיט.

deathcaster

New member
טוב אז סיד תקשיב עוד יותר טוב

האקו נמצא בHCW בסינסינטי וזוהי ליגת פיתוח של WWF כך שהאקו עדיין תחת חוזה של WWF מייקלס עדיין עובד בשביל WWF ביחסי ציבור ברחבי ארה"ב וקנדה ובWWF רואים את מייקלס כהדובר הלא רשמי שלהם מייקלס היה אמור להופיע באחד האירועי PPV הקודמים אבל הגיע שיכור ובאיחור לפגישת עבודה אז וינס זרק אותו הבייתה בחזרה בראיון שג´ים רוס נתן הוא אמר שתתכן חזרתו של מייקלס להופעות טלוויזיוניות אם כי לא בזמן הקרוב

x-cool

New member
שטויות!

האקו נמצא אם בריאן אדאמס דלו בראון ועוד בליגה בשם HWA שזה ליגה מיוחדת ביחד אם וו.סי.וו ווו.וו.אף ומייקלס הוא אכן הדובר הראשי של הWWF ונכון שהוא מתעסק עם יחסי ציבור ודבר שני קראתי שמייקלס הולך להופיע ברסלמניה 18 כי אי אפשר רסלמניה בלי שובר הלבבות שון מייקלס הקליק

deathcaster

New member
נכון טעיתי

אבל הטעות היחידה היא האיות זה באמת HWA אבל זו אכן ליגת פיתוח של WWF הקשר היחיד שלה עם WCW הוא שהיא קלטה מתאבקים של WCW שהיא התפרקה אגב נכון ל10.10.01 החוזה של האקו ושל ריקישי בסכנה כי ל WWF אין סטורי ליין מתאים בשבילהם מייקלס נכון לעכשיו לא מתוכנן להופיע בשום מקום ואפשר רסלמניה בלי שון מייקלס תתפלא

dbzb

New member
פתח לשאלה ../images/Emo55.gif

מי נתן את ההופעות הכי טובות בWRESTLEMANIA לאורך השנים

dbzb

New member
לא מאמין שאני חושב כך אבל ../images/Emo55.gif

Randy "Macho Man" Savage WRESTLEMANIA 3,4,5,7,8 הופעות אדירות

deathcaster

New member
נכון DBZB

אם מדברים על " בכל הזמנים " אז מאצ´ו מן והוגאן משאירים רק אבק לשון מייקלס

Jacob Ezra

New member
זוהר שמע רגע

זוהר אח שלי אל תרד על אקס קול הוא מבין חושרמוטה טוב הוא חבר טוב שלי אז עשה טובה אל תרד עליו למה כי הוא באמת מבין.

deathcaster

New member
יעקב כבר הסברתי לך מה חבר שלך צריך

לעשות הוא צריך לעזוב את מושב הלצים הזה ולהגיע לאן ש : where the big boys play

למעלה