יש לי שאלה

יש לי שאלה

הרופא שלי מביא לי מרשם רק לחודש אחד ואחרי שאני עושה בדיקות הוא מביא לי מרשמים לשלושה חדשים למה הרופא לא יכול להביא לי איזה שש מרשמים וכל פעם שאני צריך לעשות בדיקות שיתן לי ואני יילך זה מרגיז כל פעם ללכת אליו מה אתם אומרים

aerox

New member
המרשמים אצל רופאי המשפחה

מקבלים אספקת כדורים כל חודש וחודשות אי אפשר יותר, בגלל ביטוח הבריאות יש להם כללים.

יש אפשרות

לקבל מרשמים דרך המזכירות, בלי להגיע לרופא בכלל. בכל אופן, בכללית זה ככה - ממלאים טופס, כותבים מס' זהות ותוך יום מקבלים את המרשמים - עד 3 מרשמים.

טלטול232

New member
גם אצלנו זה כך

פעם בשלשה חודשים ממלאים טופס במזכירות המירפאה ,הרופא בזמנו הפנוי ממלא את המרשמים והם עוברים לבית המירקחת , ופעם בחודש פשוט באים ולוקחים את החבילה שהרוקחת מכינה מראש. נח מאוד הסידור הזה. אבא של טלטול

ענת71

New member
../images/Emo10.gifגם אותי זה מרגיז!!!

לדעתי כל מי שנוטל כדורים באופן קבוע לא צריך ללכת לרופא כל חודש בשביל מרשם חדש. הרוקח צריך לספק לנו את הכדורים ללא מרשם.

ענת, יש לך טעות

מדובר בכדורים, שמשמשים גם לדברים אחרים ומכילים חומרים, שיש לנהוג בהם בזהירות... אחרת לא הייתה בעיה לקבל מהרוקח בלי מרשם - זה חייב להיות מתועד אחד לאחד.

ענת71

New member
את צודקת אבל:

אני נוטלת כדורים יותר מ 20 שנה לפני מספר שנים לכל חולה שהיה נוטל כדורים באופן קבוע היה פנקס מיוחד ובו היה רשום איזה כדורים הוא לוקח. כל חודש הייתי הולכת לקופ"ח והרוקח היה מספק לי את הכדורים. אנחנו לוקחים את הכדורים באופן כרוני אז בשביל מה כל חודש צריך מרשם חדש? אנחנו לא לוקחים את הכדורים על דעת עצמנו.

DesertVoise

New member
צודקים כולם

המצב של מערכת הרפואה בארץ לא משמח. הפגיעה בטיפול ואיבחון במהירות של בעיות רפואיות די חמור. שיטת המירשמים היא לצערי בעיה קטנה. אני חושב שהטיפול התרופתי לאפילפסיה עדין טוב מאוד, כמה שאני יודע רק תרופה אחת לא בסל, וגם בה יש ומשיגים אישור לקבל.

DesertVoise

New member
בכללית

דרך המזכירות, שלחתי מיכתב לרופא, כל 3 חודשים , וכעבור יומים המרשמים חיכו לי. יותר קשה היה לתאם לקבל את התרופות, וזה אחת לחודש.

tropical888

New member
רוני

אתה צריך לברר את זה כי בקופת חולים כללית אני מקבלת כל 4 חודשים מרשמים ואני לא צריכה לכ חודש לבוא לרופאה כדי לקבל מרשם.

אניגמה27

New member
לכמה זמן מרשם?

אני מקבלת מרשמים ממש כפי שאני מבקשת, לפעמים לחודש, לפעמים לשלושה, אני באופן אישי מבקשת בדיקה לרמה בדם כאשר אפשר וצריך,ללמיקטל בלאו הכי אין בדיקה. אבל לפעמים אני רוצה להתייעץ עם הרופא ולכן אני מבקשת מרשם רק לחודש. אבל בהחלט באופצייה אני יכולה לקבל לשלושה חודשים. כאשר אני נוסעת לח"ל אני גם מקבלת מרשמים כפולים כדי שלא יחסר...לוקחת כמות כפולה ליתר בטחון. אף פעם לא נתקלתי בבעיה בכמות המתכונים לגבי מספר החודשים. בדרך כלל כאמור אני מקבלת לשלושה חודשים. אם יש בעייה ספציפית אני קובעת תור לרופא בלי קשר לכדורים. הזמן היחידי שאני רוצה לחודש אחד הוא אם וכאשר אני נמצאת בתקופה של החלפת כדורים.

אוף עכשיו ביקשתי ממנו מרשם

מהרופא משפחה והוא הביא לי רק מרשם אחד ואמרתי בפירוש למזכירה שיכין לי 3 לפחות אני בכללית האם יש משהו שאני יכול לעשות לעקוף את הרופא או משהו

למעלה