יש לי שאלה?

יש לי שאלה?

מה אתם אומרים על העניין שהרבה דתיים הומוסקסואלים חושבים שאולי זה שהשם יצר אותם ככה זה נסיון לראות עד כמה חזקה אמונתם בו והאם הם יכולים להתגבר על כך?כלומר הוא מעמיד אותם בפני נסיון. אני לא מאמינה בזה אבל לא מצאתי שום דבר שיכול ממשית לסתור את זה...

הדר 91

New member
נראה לי...

אני חושבת שהומוסקסואלים זה מצב שבו לאדם קשה,כמו בעוד הרבה מצבים אחרים שבאים לאדם בחיים.ואנחנו מתוך אמונה בקב"ה (גם דתיים הומוסקסואלים מאמין בה')צריכים להבין שזה ניסיון, כמו כל דבר שהוא קשה בחיים.

אבל

אתה מאמין שזה נסיון שצריך לגבור עליו,כלומר להפוך להיות מה שהתורה מאמינה בו סטרייט שמקים משפחה? כי הכוונה שלי שיש חלק נכבד מאוד של לסביות הומוסקסואלים ובי ממשפחות דתיות או חוזרים בתשובה שמתחבטים בשאלה האם זה עוד נסיון שהקדוש ברוך הוא מעמיד אותם בו נסיון שצריך לגבור עליו כמו כל מיני נסיונות ויצרים אחרים. ורובם מאמינים שזה ככה כיוון שדרך התורה א' והדרך שאתה הולך בה היא ב' אז למה הקדוש ברוך יצר אותך ככה אם זה נוגד לחוקיו? ואם הוא יצר אותך ככה אולי יש לזה משמעות הפוכה מלקבל את עצמך ככה לאהוב את עצמך איך שאתה,אלא להשתנות וללכת בדרכו למרות הכל,למרות שלא תהיה מאושר,למרות שלא תחיה בלב שלם. ואז באה שאלה נוספת,איך אוכל לעבוד את השם אם לא מתוך אושר אמיתי? ואהבה אמיתית? איך אוכל לעבוד את השם בצורה הכי אמיתיתצ שאפשר אם אני לא מאושר...?! קצת ארוך מצטערת ><

BabyBoy1

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום
בקשר לשאלה שלך..כמובן שאין שום דרך לסתור את זה, כמו שאין דרך להוכיח את זה... כל אחד בוחר במה להאמין, ונוהג על פי זה...

אופק יקרה,

אני בהחלט חושבת שעצם היותך אדם הומוסקסואל הוא ניסיון עצום שהקדוש ברוך הוא העמיד אותך בו. ניסיון עצום שאתה צריך לעמוד בו ובזכות כך תזכה להגיע לקדושה גדולה בעולם שלמעלה- העולם האמיתי. שהרי אם דרך התורה היא דרך מסויימת אין שום עניין והיגיון בכלל לומר שאתה ככה כי הקב"ה רצה אותך ככה. כי אם באמת בורא העולם רצה בך ככה, הוא לא היה אוסר זאת.. כול יום אנחנו מתפללים ומתחננים בשעת התפילה שהבורא לא יעמידנו בפני ניסיון, כי אנחנו יודעים שניסיונות הם אחד הדברים הקשים ביותר וקשה מאוד לעמוד בהם.. אני חושבת שזו זכות ענקית לאותם אנשים שהוצבו בפני ניסיון זה או דומה, ועמדו בו. זכות עצומה שתחשב להם לשכר ענקי.. אני יודעת שדברי אילו סותרים למעשה את כול מי שאני, אבל אני, ורבים כמוני לצערי, עדיין לא הגענו לרמה כזו של גדולה וקדושה וביכולת באמת אמיתית לעמוד בפני ניסיון זה. מבחינתי- אם אני לא אחייה כפי שאני, אני לעולם לא אהייה מאושרת ולעולם לא אוכל לעבוד את הבורא יתברך מתוך אושר ואמת מלאה. נכון להיום, אם אני אחליט (ורבים כמוני) לא ללכת ע"פ דרכי העבודה שלי כלפי בורא עולם תחלש, וזה לא הדבר הרצוי מבחינתי. מסיבה זו אני מנסה לשלב את 2 העולמות שלי, ואת 2 התפיסות והמחשבות שאותם עיצבתי לעצמי. לחיות כאדם הומוסקסואל ובו זמנית לעבוד את אלוקים מתוך אמונה שלמה ואמיתית. מה שנשאר לנו למעשה זה להמשיך להתפלל ולקוות שיהייה בסדר. בעזרת ה'.. שיהייה סופשבוע נעים וכמובן, שבת של שלום.

למעלה