אופק יקרה,
אני בהחלט חושבת שעצם היותך אדם הומוסקסואל הוא ניסיון עצום שהקדוש ברוך הוא העמיד אותך בו. ניסיון עצום שאתה צריך לעמוד בו ובזכות כך תזכה להגיע לקדושה גדולה בעולם שלמעלה- העולם האמיתי. שהרי אם דרך התורה היא דרך מסויימת אין שום עניין והיגיון בכלל לומר שאתה ככה כי הקב"ה רצה אותך ככה. כי אם באמת בורא העולם רצה בך ככה, הוא לא היה אוסר זאת.. כול יום אנחנו מתפללים ומתחננים בשעת התפילה שהבורא לא יעמידנו בפני ניסיון, כי אנחנו יודעים שניסיונות הם אחד הדברים הקשים ביותר וקשה מאוד לעמוד בהם.. אני חושבת שזו זכות ענקית לאותם אנשים שהוצבו בפני ניסיון זה או דומה, ועמדו בו. זכות עצומה שתחשב להם לשכר ענקי.. אני יודעת שדברי אילו סותרים למעשה את כול מי שאני, אבל אני, ורבים כמוני לצערי, עדיין לא הגענו לרמה כזו של גדולה וקדושה וביכולת באמת אמיתית לעמוד בפני ניסיון זה. מבחינתי- אם אני לא אחייה כפי שאני, אני לעולם לא אהייה מאושרת ולעולם לא אוכל לעבוד את הבורא יתברך מתוך אושר ואמת מלאה. נכון להיום, אם אני אחליט (ורבים כמוני) לא ללכת ע"פ דרכי העבודה שלי כלפי בורא עולם תחלש, וזה לא הדבר הרצוי מבחינתי. מסיבה זו אני מנסה לשלב את 2 העולמות שלי, ואת 2 התפיסות והמחשבות שאותם עיצבתי לעצמי. לחיות כאדם הומוסקסואל ובו זמנית לעבוד את אלוקים מתוך אמונה שלמה ואמיתית. מה שנשאר לנו למעשה זה להמשיך להתפלל ולקוות שיהייה בסדר. בעזרת ה'.. שיהייה סופשבוע נעים וכמובן, שבת של שלום.