יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

מישהו כאן מתקן פנצ´רים שלו? כי המאמן שלי אמר לי לא לסוע עם פנצ´רים אז יש לי כמה צמיגים מפונצ´רים אז עם מישהו רוצה שרק יגיד ולא זה יזרק לפח...

קטן

New member
אני מתקן פנימיות מפונצ´רות שלי ../images/Emo78.gif

ואני מניח שיש כאלה שיגידו שזה לא טוב וכאלה, אבל אין לי שום בעיות עם פנימיות מתוקנות, גם שטח וגם כביש, אם על כל פנצ´ר הייתי צריך להחליף פנימית, אז לא היה לי כסף לשלם את דמי ההשתתפות בתחרויות

קטן

New member
כן, הייתי באלפי מנשה ../images/Emo86.gif

היה מאורגן מצויין, בקטגוריית העילית היו 11 משתתפים, אשר הקיפו 15 הקפות, המסלול היה בערך 5 ק"מ , חצי ירידה וחצי עלייה ,שניים לא סיימו, אחד מהם אני, ואחד ליאור, ניצח אונרי בהפרש מרשים, מדהים לראות אותו רוכב , מקום שני אם אני לא טועה ניל ושלישי לורנס. בקטגוריית הספורט אשר הורכבה מ10 הקפות, אני לא יודע מי ניצח. למרות הקושי היה מרוץ יפה מאוד גם המשחק של ראשון ששידרו היה חוייה, 5 גולים!

קטן

New member
אני מתקן פנימיות מפונצ´רות שלי ../images/Emo78.gif

ואני מניח שיש כאלה שיגידו שזה לא טוב וכאלה, אבל אין לי שום בעיות עם פנימיות מתוקנות, גם שטח וגם כביש, אם על כל פנצ´ר הייתי צריך להחליף פנימית, אז לא היה לי כסף לשלם את דמי ההשתתפות בתחרויות

dana shtainberg

New member
תשמור אותן אבא שלי מתקן חוץ מזה

שיש לנו פנצ´רייה בקיבוץ שגם שם אפשר לתקןאז ניראה לי שיש ביקוש לפנימיות

לא זה היה בטעות...

כשדיברתי עם יאיר אמרתי צמיגים במקום פנימיות בטעות ואז הוא לא הבין אותי אני... דיברתי איתו מאז ואני כן יתקן את הפנצ´רים שלי אז אל תתיחסו לשאלה הזאת בבקשה

M.Z

New member
כל החיים אנחנו נעים בין מה שטוב

לבין מה שאפשר. אני רוכב בשטח, וחוטף הרבה פנצ´רים, לא מצאתי ולו סיבה אחת נורמלית מדוע לא לתקן. כמובן שחשוב לראות כמה פנצ´רים יש , לדעתי עד 2 מקסימום 3 ניתן לתקן. עדיין לא קרה מצב שתיקנתי פנצ´ר והוא נפתח לי בנסיעה. תמיד עדיף לקנות חדש, אבל אם על כל פנצ´ר נקנה פנימית, לא יהיה לך כסף לשלם על המים לשתיה בדרך. אם למישהו יש סיבה אמיתית וטובה מדוע לא לתקן שיאמר.

למעלה