יש לי שאלה

יש לי שאלה

למה תמיד כשאני מכירה בחור השאלה הריאשונה לרוב היא"כמה זמן את גרושה"? מה זה משנה. האים זה אומר משהו לא טוב עלי? למשל אים אני גרושה שניים או שמונה שנים. סתאם לדוגמא מה דעתכם.

זה לא אומר משהו

טוב או רע... העניין הוא שאם התגרשת לפני שבוע למשל - אז אולי את עדיין לא בשלה לקשר -בהנחה שהבחור מחפש קשר רציני זה כמו לשאול כמה ילדים יש לך ומה הגיל שלך. שאלת הכרות ותאום ציפיות

מיננה

New member
הוא צריך לשאול כמה זמן היית בהליכים

זמן טוב להתבשל וללמוד ולהחליט . ואם היית בהליכים 8 שנים ואת גרושה שבוע אז בטח שאת כבר רוצה לנסות קשר? לא? או שאני טועה. כך אני מרגישה. אולי השאלה הזאת כי אין לו מה לשאול ורוצה לפתוח בשיחה. מי יודע רק אהבה תביא אהבה. מיננה

GOLF46

New member
אז הוא שאל אז מה

נתקלתי כבר בנשים ששאלו אותי בפגישה ראשונה כמה אני מרוויח אז שאלו קחי בחשבון שיש כל מיני דגים בים ואם השיחה מתחילה עם שאלון כתוב מראש ולא זורמת אז זה מוביל רק למקום אחד לסיום פגישה של עוד כוס קפה וזהו ממשיכים הלאה עד שנתקעים ועם לא נתקעים אז ממשיכים בסוף יגיע האיש או האישה שנרצה להיות בביחד

אכן, זו שאלה לעניין ובמקום

ואסביר לך מדוע: גם אני נוהגת לשאול את השאלה הזו כשאני מכירה בחור חדש, וזאת מכמה טעמים: 1. נושא לפתיחת שיחה כלשהי 2. תשובתו תורה לי באם יש מקום לשאול האם היה כבר קשר מאז הגירושין עד לרגע שבו ניפגשנו. 3. מתשובה זו ניתן ללמוד על הפרטנר שמולנו, כמה זמן הוא לבד, האם עבר מספיק זמן מאז גירושיו עד הרגע שהחליט שהוא מעוניין בקשר, או נהפוך הוא... האם עבר המון זמן מאז גירושיו ומה בדיוק עבר עליו בזמן הזה... האם היו קשרים, כמה היו ומה היה טיב הקשרים. לפי תשובתו ניתן ללמוד משהו על הצד שמנגד. לי בכל אופן, זה אומר דבר או חצי דבר... אך זו שאלה שאינני פוסחת עליה, והיא איננה סתמית. מקווה שהצלחתי לענות לך במעט.

יערית

New member
אם זה פרט שולי

מבחינתך,אז מה העיניין בלומר אותו מיליון פעם בשנה?{וואלה מיליון פעם את יוצאת לדייטים?סחתיקה}

N D R

New member
נסי לשנות את הניק

מ... "ג אמיתית" ל... "ג שנתיים" או "ג שמונה שנים" אבל אז בטח ישאלו אותך אם את גרושה באמת...

SecondOpinion

New member
יש לי תשובה

כי אם את גרושה חצי שנה, יש מצב לעקוץ ולהמשיך, ואם יותר, את בטח מחפשת להשתקע. ולא מתאים לי.

vered 37

New member
אבל עלה לי ב.....

תופעת לוואי אחת ממה שרשום לך שם למטה... כתמי רוק שהופיעו על צג המחשב...בגלל האפצ'י... טוב נו אלרגיה ....שיט.

vered 37

New member
ת'אמת

אני ילדה טובה צנועה וחסודה. הלשון שלי לא מושחזת בכלל. אין לי תופעות לוואי... ועכשיו אלך לי לישון בלי בושה ולך.. אאחל לילה טוב וחלומות נעימים.

למעלה