יש לי שאלה

dueler

New member
יש לי שאלה

אני ראיתי את כל העונות וכל הפרקים של הרקיע השביעי ואני שמתי לב שעוד שתי פרקים העונה השביעית תגמר יהיו עוד עונות או שהסדרה נגמרה ואם יש עוד עונות עוד כמה יש?

גםלי יש כמה שאלות...

צ'נדלר ורוקסן- מי הם? איפה הם עוד שיחקו?? הם ממש אבל ממש מוכרים לי! ועוד שאלה-באיזה שנה צולמה העונה השביעית? (זאת שעכשיו, נכון?) ז"א היום בפרק, דיק (ששמו מאוד מתאים לו..) אמר שיש לו מחשב עם אינטרנט והם ממש התלהבו...

a a a a a a a

New member
תשובה

עכשיו משודרת בארה"ב העונה התשיעית ובימים אלה מצלמים את העשירית העונה השביעית היא בערך מ- 2001-2002 רוקסן מוכרת לך סדרת הטלוויזיה קלולס שם היא שחקה את שר הורוביץ שמה האמיתי הוא רייצ'ל בלאנשרד את צ'נדלר משחק השחקן ג'רמי מייקל לונדון שיש לו שחקן תאום ג'ייסון לונדון שהופיע גם הוא בפרק אחד של הרקיע השביעי בתור אחיו של צ'מדלר סיד. אני לא יודעת מאיפה הוא מוכר לך הוא שיחק כשחקן אורח בסדרות שונות ביניהן שולחן לחמישה.

dueler

New member
תודה לאל

שיש עוד עונות אני מכור לסדרה הזאת אני מקווה שלהולמרק לא יקח הרבה זמן להשיג את הפרקים החדשים

yonco

New member
העונה השביעית: 2002-2003

עונה שמינית: 2003-2004 עונה תשיעית: 2004-2005 עונה עשירית: 2005-2006 את העונה השביעית צילמו להנחתי בין סוף יולי 2002 עד לאפריל 2003...

הבנתי למה הוא נראה לי מוכר...

הוא ממש דומה לברנדון פרייז'ר-זה מהמומיה!! ועליתי על זה לגמרי לבד... תודה על שאר התשובות. אבל אינטרנט היה כזה מצרך נדיר ב2001? לי היה אינטרנט מהיר כבר...

SoldieRonit

New member
נצלש ../images/Emo124.gif לא נראה לכם שדילגו על

פרק/י ירח הדבש
פעמיים דיברו על זה בלשון עבר !!

noabethr

New member
נראה לי ש

שהירח דבש בעונה הבאה כי באתר של הסרטונים יש סרטון פרומו בעונה ה-8 לירח דבש...... ספוייייייילר: לוסי מגלה בעונה הזאת שהיא בהריון!=]

למעלה