יש לי שאלה. איזה פרק אנחנו היום? ןדרך אגב כנסו לאתר שלי של ה
ה הגולש באינטרנט New member 3/7/05 #3 היום פרק 19 ../images/Emo185.gif וגיורא אכן זה מששטוס,אבל הוא לא מנחה,הוא הכותב,הוא המפיק או הבמאי,קיצור אחראי על כל הפעיליות שם.
היום פרק 19 ../images/Emo185.gif וגיורא אכן זה מששטוס,אבל הוא לא מנחה,הוא הכותב,הוא המפיק או הבמאי,קיצור אחראי על כל הפעיליות שם.
ה הגולש באינטרנט New member 3/7/05 #4 נ"ש אל תגידו שלא אמרתי ../images/Emo185.gif ביום חמישי בשעה 5,אבי מגיע להתארח בפורום השמיניה באתר ערוץ הילדים,אל תגידו שלא אמרתי.
נ"ש אל תגידו שלא אמרתי ../images/Emo185.gif ביום חמישי בשעה 5,אבי מגיע להתארח בפורום השמיניה באתר ערוץ הילדים,אל תגידו שלא אמרתי.
מ מעייונה 2 New member 3/7/05 #5 תודה!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif אאאאאאאאאאאאבבבבביייייי תגידו לאבי יש אחים?
S Snow white2 New member 3/7/05 #6 אוף אני לא אהיה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני מופיעה.... באסה=/
אוף אני לא אהיה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני מופיעה.... באסה=/
נ נועוW New member 3/7/05 #7 יששש../images/Emo20.gifחלום שמתגשם../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif