יש לי שאלה...

avivirus

New member
יש לי שאלה...

אני מקווה (יותר נכון יודעת) שבאתי למקום הנכון כדאי לשאול כמה שאלות בקשר למארון5. אני מקווה שתוכלו לענות לי במהרה על השאלה: מה תפקידם של ריאן דוסיק וג'ס קרמייקל בלהקה??.. תודה מראש, אביב

n o f a r i

New member
אממ אני לא ממש בקיאה אבל בערך...

ריאן ( כזה חמוד
) מנגן על תופים ולפעמים מלווה את אדם בשירה יחד עם ג'סי שהוא מנגן על קלידים... אממ זה מה שידוע לי בכל אופן... מקווה שעזרתי... נ.ב מישהו זוכר אותי?! נראה לי כל האנשים פה השתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי בפורום.. והילה מנהלת... יווווווווו הילע תתחדשי
יפה לך

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif*משפשפת את עיניי*

נופרררררררררררררררררררררררררררר
התגעגעתי
ונמ תודה

../images/Emo112.gif אמ..

כמו שאמרו מקודם, ואני מחזקת
ריאן על התופים, עושה קולות ב' ולעיתים הוא שר. ג'סי על הקלידים, לפעמים על הגיטרה ועושה קולות ב'.

avivirus

New member
אממממ...יש לי עוד שאלה...

אוקי במקורות מידע יש רק מידע ישן אשר אומר שהשנה (2005) יצא למארון דיסק חדש.. אז הייתי רוצה לדעת אם זה נכון ואם כן איך קוראים לדיסק... וגם אם אפשר אז לדעת כמה דסקים מארון כבר הוציאו?... תודה מראש, אביב

KerenWelling

New member
נאמ!

ריאן הוא התופיסט של הלהקה
למרות שהוא נמצא בחופש הבראה מתקרית לא נעימה שקרתה לו ביד
, הוא עדיין עושה קולות ב', ואפילו שר את הקאבר של מארון לHighway To Hell (שבוצע ע"י AC\DC במקור)! ג'סי הוא הקלידן (המופלא!) של הלהקה. מידי פעם הוא פוצח גם עם הגיטרה שלו, וגם הוא עושה קולות ב' לאדם!
ואביב, עלינו לברך אותך על ההצטרפות לפורום?
(נאמ משום מה הכינוי שלך נראה לי מוכר...)

avivirus

New member
תודה רבה..

יש לי עוד שתיי שאלות אחרונות...(אני חושבת שאחרונות, לא מבטיחה) 1. בדיסק השני של מארון שיצא בשנת 2005 איזה סינגלים ממנו שוחררו לרדיו??.. 2. האם הלהקה באמת התפרקה??..ואם כן מתי?.. שוב, תודה מראש, אביב

למעלה