יש לי שאלה ???

יש לי שאלה ???

האם יושבי ראש תנועות הנוער הפוליטיות, נוטים שמאלה או ימינה ??? (והאם זה בהתאם לדעות מנהיגי המפלגות עצמן?) ובכלל, האם תנועות הנוער של המפלגות היום הן שמאלניות יותר או ימיניות יותר ?

תלוי איזו מפלגה.

ארתור גיל-קרוב.

אותי דווקא מעניין

נוער ליכוד, נוער עבודה, נוער שינוי ונוער האיחוד הלאומי... המפלגות הגדולות...

croovy

New member
"האיחוד הלאומי... המפלגות הגדולות"

נוער ליכוד ונוער אבודה, לפי מיטב הבנתי אין להם יו"ר במתכונת של היו"ר שלנו, כי התנועות האלה הן פחות "נוער מוביל נוער" וכאלה, והיו"ר שם משמש הרבה יותר כמזכיר, ולא חשובות עמדותיו הפוליטיות. הַטעו אותי אם אני צודק. נוער שינוי אני לא מכיר את עמדות היו"ר כך שאין לי תשובה בשבילך. נוער האיחוד הלאומי אני לא בטוח שיש. ואת לא יכולה לקרוא להם מפלגה גדולה...

ערב רב

New member
הם פעילים הרבה יותר בימים אלה

אפילו פעילים מרכזיים ומבוגרים בתנועה השתתפו בחסימות עורקים..

MoonShield

New member
אהבתי את הביטוי "חסימת עורקים"

----> עשרות פאילי ימין חסמו את עורקיה הראשיים של מדינת ישראל <----

The Bugi

New member
אנחנו פעילים מאוד

אולי לא תראה בכל מקום שלטים שנושאים את שם המפלגה אבל לרוב אנחנו לובשים חולצות כתומות עם הכיתוב "האיחוד הלאומי- יהדות עם ביטחון".

doresh shalom

New member
אין נוער הליכוד ../images/Emo41.gif

זאת סתם חבורה של שכירים שלעת בחירות מחלקים פלאיירים בתשלום. אין דימיון בין נוער יח"ד (מרצ) לבין נוער הליכוד.

Fleddermaus

New member
אין דמיון, אבל אסור לזלזל בהם

נוער הליכוד הוא די פעיל, ומשתתף בצמתים והפגנות.

The Bugi

New member
ממש..

הם מריונטות של ההנהגה שלהם בלי שום דעה עצמית. לפני ההתנתקות הם עוד היו שרים "אין לי ארץ אחרת" ומזיינים ת'שכל על כמה ארץ ישראל ועם ישראל חשובים להם. היום הם בדיוק כמוכם, בעד תוכנית הגירוש. זה נוער של הליכוד-נוער ללא חוט שדרה. עדיף כבר בלי.

Fleddermaus

New member
הסיעה שלהם בעד "תכנית הגירוש"

וגם אנחנו שרים "אין לי ארץ אחרת", בהתחשב בעובדה שזה שיר שמאלני ביותר של אהוד מנור ז"ל.

למעלה