יש לי שאלה ???

יש לי שאלה ???

האם יושבי ראש תנועות הנוער הפוליטיות, נוטים שמאלה או ימינה ??? (והאם זה בהתאם לדעות מנהיגי המפלגות עצמן?) ובכלל, האם תנועות הנוער של המפלגות היום הן שמאלניות יותר או ימיניות יותר ?

asafz8

New member
תנועות הנוער של המפלגות

יוצאות מן המפלגות ולכן נראה לי (מן הסתם) שדעותיהם שוות לאלו של מנהיגיהם ולכן קשה לקבוע האם הם ימניות או שמאלניות- אני באופן אישי רואה הרבה יותר שמאל בתנועות הנוער הפוליטיות בישראל. גם בנוער שינוי. לצערי.

skywalker 8

New member
למה?

חוץ מנוער יח"ד, איזה עוד תנועות נוער "שמאלניות" יש? וגם חוץ ממפלגת העבודה, הם השמאל השפוי.

tapr

New member
יש אותנו

אנחנו לכאורה תנועת נוער "מרכז", וזה אומר שיש יותר ימניים ויותר שמאלנים, באופן די הומוגני לדעתי. בכל מקרה, אין לנו יותר מדי קיצוניים, משני הצדדים.

שחר להב

New member
יש לי תשובה ! ! !

תנועות הנוער הפוליטיות מביעות את העמדות הפוליטיות של המפלגות שלהם. נוער יח"ד מביעים את העמדה של מפלגת יח"ד, נוער מולדת את של מפלגת מולדת, נוער שינוי את של שינוי, נוער ליכוד של ליכוד, ונוער שלום עכשיו את שלום עכשיו... וכו'... אם התכוונת לשאול האם בני הנוער של התנועות הפוליטיות הם קיצוניים יותר מהעמדות של המפלגות שלהם - אז לדעתי התשובה היא בד"כ כן. באופן כללי, מחקרים מראים שבני נוער נוטים יותר לקיצוניות בדעתם הפוליטית, וזו מתמתנת עם השנים. אבל שוב - במסגרת אותה מפלגה. שחר.

למעלה