יש לי שאלה..

• פותח הנושא MoWz
  • פורסם בתאריך

MoWz

New member
יש לי שאלה..

כי אני פשוט לא הבנתי.. בכיתה אומרים שהיא לסבית.. היא באמת לסבית?

The Lost Girl18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח...

"בכיתה אומרים שהיא לסבית" באיזה כיתה את אחותי?! מב"ר שולט!!! חחח סתם.. לא היא לא לסבית היא דו-מינית.. איך היא לסבית אם היא הייתה עם גברים שיחסית מפורסמים? לפעמים רק צריך להפעיל טיפה ת'מוח והכל יסתדר

MoWz

New member
תירגעווו

אני בקושי מכירה משו עלייה.. אולי ראית סרט אחד.. מה אני מבינה?..למה להתקיף.. אבל היא ממש יפה.. מה אתם רוצים..בכיתה בשעור מתמטיקה התפתחה שיחה עלייה עם המורה..לא זוכרת למה זה היה קשור..ואז מישו אמר שהיא לסבית וכולי כולי והיה וויכוח של 10 דקות..והמורה אמרה שהיא דו..אוף!..תמיד המורה צודקתת

The Lost Girl18

New member
המורה שלך חרמנית פצצות..

מורות כיום לא אמורות לדעת מי זאת אנג'לינה ג'ולי! חח ובטח לא לפתח עליה דיון בשיעור מתמטיקה {?!?!?!!?} ואפ'חד לא התקיף סתם צחוקים אחותי קחי בקלות.. אני פשוט משערת שאת בכיתה ז' או ח' ככה..אין בזה שומדבר רע

FIRE GODDESS

New member
אשכרה XDDDDDDDDDDDDDD

הלוואי עליי מורה כזאת! בדיוק שבוע שעבר היה אסיפת הורים בבי"ס שלי (אולפנה דתית) וכמה ימים לפני כן תליתי פוסרים של אנג'י (רק פרצוף שום דבר לא היה חסוף), ג'וני דפ (גם פרצוף בלבד) ופוסטר של הרד הוט...אז אמא של חברה שלי הייתה ראשונה והיא אמרה לחברה שלי שכשהיא נכנסה לכיתה אז המורה פיתאום שמה לב לזה ואז היא אמרה "מה זה צריך להיות?" והורידה את הכל וזה לא היה כזה בולט ולא רק שהיא הורידה היא גם זרקה את זה לפח. הייתי בקריזה באותו יום...

The Lost Girl18

New member
אה זה כאילו פנימייה???

וואי החלום שלי זה ללמוד איזה שנה בפנימייה של בנות.. כמו באבודות והוזות!=) אני אישית הייתי מביאה למורה מכות..מה היא ייצורה?!?

FIRE GODDESS

New member
לא זו לא פנמייה כאילו.....אם

את מחשיבה את זה שרוב היום אנחנו בבי"ס (חוזרים בארבע או בשתיים ועשרה) כולם שם אוחצות מתעלקות אחת על השניה....יש לנו כבר בדיחה כזאת שכולנו לסביות וכל השטויות....

MoWz

New member
כן..כיתה ז'

והיא ממש יפה!!..מישו שם תמונה בתגובה האחרונה.. וואו.. אז היא בסדרר עם זה שהיא דו?..כאילו..יש לה תמונות?..(אתם יודעים איזה)..כי אם לא זה לא אומר זהיא לא גאה בזה?..

אני לא חושבת שזה עניין של גאה או לא

היא פשוט אפפעם לא עשה מזה עניין במיוחד היתה תקופה שהיתה עם אישה\נשים ותקופות אחרות שהיתה עם גברים

MoWz

New member
יש לכם עוד תמונות?

כי חברה שלי חושבת שהדביקו את זה.. כי זה לא נראה כאלו הם מתנשקות..

לגבי התמונה

צר לי לאכזב אך פה הן ממש לא מתנשקות על הפה!! בכלל בכלל אפילו לא קרוב ראיתי את התמונה הזאת בגודל מלא וממש בגדול ופשוט אנג'י באה ללחי שלה וצילמו את זה בידיוק ברגע אז זה נראה כאילו הן מתנשקות על הפה..אבל זה ממש לא ככה

זו לא המלכה איך קוראים לה?../images/Emo6.gif

חפיף זה סתם היה המחשה בכל מקרה יש תמונות גם עם נשיקות אמיתיות

MoWz

New member
כן ככה זה באמת

נראה.. אז לגביי זו שאמרה שיש אמיתיות..יש לך? או אפילו סתם..אני יודעת שהיא הופיעה לאיזה שהו טקס עם בת זוג..

Ma E

New member
היא גם התנשקה עם מעריצה../images/Emo70.gif

בקרוב אצלי טוב זאת התמונה עם ניקיטה זאת שאומרים שהן היו זוג... את התמונה עם המעריצה אני אמצא יותר מאוחר

MoWz

New member
מהההההההההההההה

איזהה כיף לה!.. לא שאני אוהבת בנות או משו פשוט זה...זה..איך אני יסביר.. אם אני יראה את אנסטסיה הלוואי והיא תחבק אותי לפחות.. אבל למה זה לא קורה

למעלה