יש לי שאלה?

יש לי שאלה?

האם גם אצלכם ילד ה-ADHD אוהב להתערב בדברים שלא שייכים לו מעיר הערות על כל דבר מדבר בשקט מתחת לשפתיים (ממלמל) וכשאני מעירה לו על כך הוא אומר "לא אמרתי כלום מה את רוצה ממני" אני כל הזמן חושבת שהבעיה הזאת קיימת רק אצלי

liat555

New member
../images/Emo24.gifרוצה להחליף בילדים?

סתםםםםםםםםםםםם אם זה רק זה תגידי תודה להתערב זו מילה קטנה עבור הבן שלי, להכנס לורידים ולעורקים זו הגדרה יותר מוצלחת. לגבי מילמולים ??? הוא צועק צעקות קרב בזמן משחק בסוני שזה מטריףףף אותי

regi n

New member
אפשר למסור לשימוש קצר ולהחזיר אחר-כ

אצלנו הגדול רק בן 7, אבל אין אפשרות לשוחח בבית או מחוצה לו על שום דבר בלי שכבודו יהיה מעורב בשיחה, גם אם לא היה שם מההתחלה. לא רק שהוא נכנס לורידים ולעורקים, לפעמים גם לעצמות. דייייייייייייייייייי. אבל הוא כזה מתוק. ובקשר למלמולים אז זה גם קיים וממול גם שאגות הקרב (תיסכול) במשחקי הסוני והמחשב. דיייייייייייייייייייייי. אבל הוא כזה מתוק. שלפעמים בא "לחנוק". וגם הקטן (בן 2) לא יותר טוב. כמו שאמא שלי אמרה: "בבית משוגעים יותר רגוע מאשר אצלך בבית". מי רוצה להתחלף?

אנרגטית

New member
אצלנו היא מספרת ה-כ-ל לכולם

אסור לספר לידה סוד. אסור כלום. עשתה לי פדיחות פעם בעבודה, לא מביאה אותה יותר. מלמולים מתחת לשפה זה עניין של יום יום. אצלנו מתלווים לזה גם גלגולי עיניים למעלה. (כאילו דא????) (מסתייגת, עוד לא עברה אבחון, יכול להיות שזו סתם הצטרפות מקרים).

liat555

New member
לאנרגטית ..מה את רוצה היא בת

ובנות הן קלאפטה
את יכולה להשאיל לי אותה לקצת זמן?? אין לי בנות

למעלה