יש לי שאלה=]

SupermanZW

Well-known member
שילוב של גאות ושפל עם סערה בסגנון

הוריקן (לא הוריקן, רק דומה להוריקן). ומאוחר יותר התגלה שלא קרה שום דבר כזה או דומה לזה בתקופה ההיא.

Dynamo1929

New member
ראיתי בערוץ 8

לפני שנה תכנית די אמינה, וטענו בה שהתאריכים מתאימים יופי לסיפור..

SupermanZW

Well-known member
טעות

הם טענו שיש סיכוי שהתרחש מאורע דומה לתיאור שהבאתי קודם לפני 3500 שנה (אולם הם נוצרים אדוקים מנסים "להתאים" את המדע לאמונתם במקום לחקור את המציאות באופן אובייקטיבי), אולם את "יציאת מצרים" מתארכים המאמינים ל1100 לפנה"ס (יש חולקים המתארכים ל1300 לפנה"ס) והם טוענים שפאפירוס איפובר מתאר את יציאת מצרים למרות שטענה זו הופרכה כי הוא מתוארך ל2000 לפנה"ס והוא מתאר אירועים שונים לגמרי. בכל פעם שמנסים לבדוק את הזמנים וההתרחשויות מגיעים למסקנה שאין סיכוי ש"יציאת מצרים" התרחשה.

Ivan Ivanov

New member
ישראל פינקלשטיין אחד הארכיאולוגים

החשובים בחקר ארץ ישראל טוען שישראלים קדומים הם כנענים שמסיבות שונות פיתחו לעצמם זיהות חדשה ונהיו עברים.

Bastet

New member
לדעתי...

זה כי אנשי הדת משתלטים על העולם שלנו ולא נותנים (לפחות לא נתנו בזמן שקבעו את הדברים ההלו..) לאדם להחיט מה נכון ולגיטימי ומה לא ומותר רק לטהורים או משהו...בולשיט.

GallaxY

New member
חחחחחחחחח שאלה גדולה!! ../images/Emo6.gif

אל תנסה למצוא היגיון כזה מגיע לדעת\אמונה\אלוהים... מהסיבה הפשוטה, שאין היגיון...

Janem

New member
מאותה סיבה

שהתנין יותר ירוק משהוא ארוך... הכל עניין של נק, מבט.

SupermanZW

Well-known member
לא רק נקודת מבט

התנין יותר ירוק משהוא ארוך כי הוא ירוק גם לרוחב.

Dynamo1929

New member
שיר סאמק, שיר

כעת את רחוקה ממני מרחק שנות אור ואני חסר אונים כאן וקופא מקור ברגעים אלה את מקשיבה לסיפורי בדים, ואני אוטוטו עולה על מדים סאמק, אני לא טוב בלכתוב שירים אפילו נגמרו לי החרוזים כעת היצירה תהייה ללא משקל גם אם אשאר הלילה בלי משגל זהו,שלושה בתים זה די והותר אבל אולי אני אמשיך, מותר? תר אני אחר לבבי כמו עקרב אחרי עוקצו הערסי זה היה סיום סתמי לאחד השירים הגרועים מאמתחתי סאמק! (אם מישהו רוצה להלחין את הדרעק הזה, שילך בכיוןן של הארד מטאל, שלא ישמעו יותר מדי את מה שאומרים.. חח).. <:

למעלה