יש לי שאלה

piter parker

New member
יש לי שאלה

אני יודע שבסרטים שעושים על גיבורי על יש המון שינויים אבל העם יש להאלק כוחות ריפוי והאם האלק הוא הגיבור על הכי חזק? אני אישית אוהב את ספיידרמן אבל נדמה לי שהאלק הוא הכי חזק

B a m B a m

New member
אממממממממממ....../images/Emo168.gif

אני באופן אישי הכי מושחדת לטובת ג'אגרנאטס..... אבל מי יודע.... ג'אגר שולט לעד!

Evil Beast

New member
ראשית: להאלק אין כוחות ריפוי.

שנית: לא נראה לי שהוא הכי חזק כמובן שיש חזקים(הוא, ג'אגרנאט, בלוב, וונדיגו וכו' וכו') אבל לא נתון מידע מי הכי חזק. אבל לפי כל מה שאומרים: סופרמן הוא האיש הכי חזק בעולם.

The Human Torch

New member
איך אפשר להשוות...

בין דמויות כמו האלק, ג'אגרנאט ובלוב לבין סופרמן? שני עולמות שונות עם חוקים שונים לגמרי.

dsa100

New member
בעולם של מרבל THE HULK הוא כמעט

בלתי מנוצח, כמו שבעולם של DC שבו סופרמן כמעט ולא מנוצח אבל שניהם נוצחו בעבר, ל HULK אין כוחות ריפוי אבל הוא כמעט ובלתי פגיע בדיוק כמו סופרמן, רק ש HULK פגיע ביותר בגירסה הרגועה שלו ואילו סופרמן תמיד חסין

Evil Beast

New member
אבל זהו.

שבמארוול אף פעם לא אמרו מיהו החזק ביותר אבל כשחושבים על האיש החזק ביותר, הוא לא אחר מ:סופרמן.

dsa100

New member
מבחינת כוח פיזי לא חושב גם שסופרמן

הוא הכי חזק

vaiu

New member
אכן...

אגב, שימו לב שלהאלק יש מקסימום כוחות הגנתיים ופיזיים, בעוד שסופרמן יכול לעוף, לירות קרני לייזר (לא?), להרביץ פיזית, וכל שאר השטויות האלה האלק בחיים לא יביס את סופרמן אם סופרמן יכול לעוף.... למרות שאני בספק אם הוא יביס אותה ככה סתם גם... ועוד דבר אחד - האלק רוב הזמן ברוס באנר, בלי כוחות, סופרמן, גם כשהוא בתלבושת האלטר-אגו שלו הוא חזק... ג'גרנאוט חזק, רק בגלל אבן האודם הזאתי שהפכה את אח של אקסווייר לג'גרנאוט... וכמובן, בגלל השריון שלי, אבל הוא בלי ספק מנוצח... ובלוב? בלוב הוא סתם שמן. הוא אפילו לא מוטציה. הוא פשוט ענקי וחזק {לא שיש לי משהו נגד שמנים :) } וכמו שאמרו פה כבר הרבה מאוד פעמים, אם אתה מוטציה, אז עדיף שזה יהיה כוח על-חושי, מאשר סתם כוח פיזי (אם הייתי מוטציה, הייתי מעדיף כוח מאגי כמו של וונדה או אקסווייר, כי זה משהו שרוב הסיכויים שאני לא אקבל בעולם האמיתי...

The Human Torch

New member
בלוב ועוד איך מוטאציה...

ואולי הוא לא חזק כמו האלק אבל הוא דיי רציני בעצמו.

Evil Beast

New member
הוא מוטאציה, זה נכון.

הוא הרבה יותר גבוה מאדם רגיל(בסביבות ה2 מטר 50) והוא יותר שמן מבנאדם נורמלי(גם מאנשים שמנים באופן דרסטי, מדברים פה על טון וקצת!). אז אם זה לא מוטאציה, אני לא יודע מה כן.

למעלה