יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

מישהו יודע מה קרה לאנסטסיה שיש לה צלקת כזאת מדליקה בבטן? (חח היא באמת מגניבה..פעם ראיתם זמרת עם צלקת?[=..)

מישהי 111

New member
כן, נדמה לי שאני יודעת!

נדמה לי שבגיל 13 היא עברה ניתוח כי הייתה לה מחלה כרונית בכיסה, כבד, מערכת העיכול, משו.. לא יודעת בדיוק מה.. אל זוכרת.. משם הכל התחיל שהתחלתי לברר עליה... קיצר זה התבטא בבעיות במשקל (ירידה במשקל), הקאות, בחילות, אז היא עברה ניתוח או משו.. זה עד כמה שנאי יודעת. יש פה את יגאל שיתקן אותי אם אני טועה... ולי יש צלקת מאפנדציט.. אנשים לא מפסיקים להגיד כמה שזה יפה. ומה השריטה של אנשים עם צלקות? זה איכסה! \למרות שאם היא הייתה יותר קטנה ( הצלקת שלה), בהחלט יש מן הסקסיות... אבל לא בהגזמות... איזה כייף! אני מדליקה כמוהה עכשיו.. חחחח... טוב, כולי בקטע של סתלבט, מעצבן שאתם לא שומעים אותי גם... אז צחקתי. והרגת אותי עם הקשר הטלפתי שלך... גם לי ולך יש אותו;))) אפרופו טלפתיות, בזמן האחרון יש לי יותר מדיי טלפתיות. אני אספר בהזמדנות. אין לי כוח עכשיו.

FreakOfNature

New member
את צודקת ב-100%

FreakOfNature

New member
הצלקת../images/Emo26.gif

כשאנסטסיה הייתה בת 13 היא חלתה במחלה שקשורה לכבד (או למעי, אני לא כ"כ זוכר) ועברה ניתוח שהשאיר את הצלקת הזו.

אולי תגידו משהו משמח?../images/Emo66.gif

תגידו שהיא הייתה חולה בגיל 13, לא רוצה פירוטים..שונאת שכואב לה:( איך ה' יכול להכאיב לכזה דבר יפה ומושלם? כואב לי שכואב לה! פעם אחת ראיתי תמונה שלה שהיא כאילו חזרה הרופא לאחר שגילו שיש לה סרטן השד..וזו הייתה תמונה שהיא כאילו בוכה במכונית..ובחיי, אני התחלתי לבכות גם...זה משגע אותי... האא ונ.ב אתם חמודים ביחד (עדי ויגאל חח..) מקוה שלא ביישתי...למרות שאני יודעת שכן חיחי..=]

מישהי 111

New member
דווקא לא....:))))))

איזה תמונה זאת? שלחי לי.. רוצה לראות.. מתי היא בכתה? נו.... לכולנו כואב... מה לעשות? החיים אל פיקניק... אנחנוב אמת חמודים ביחד! תראי איך ביישתי אותו:)*

../images/Emo10.gif

מסכנה הבחורה
, כמה דברים כאלו אפשר לעבור בפעם הראשונה בחיים ?

למעלה