יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

אני לא דתייה אבל אני מאמינה בקדוש ברוך הוא רציתי לדעת אם מותר לבנות לפי הדת להיות יחד?גברים אני יודעת שאסור מכיוון שיש איסור על זרע לבטלה אבל בנות אין להן זרע אני ישמח למי שיוכל לענות לי

ba3bu5n

New member
הומוסקסואליות בנשים.

גם אני לא דתי. בטוח יש משהוא בענין. עד כמה שידוע לי אין כי נשים בדת אינן נושא מיני חוץ מפרו ורבו.

בריה

New member
למיטב ידיעתי

נראה לי שלא מפורט יותר מדי על העניין הזה (הרי זו לא תופעה אפשרית בכלל) בגלל שהקול שדאג לכתוב את התנ"ך, ספרות האגדה וכו' היו גברים והם כתבו מתוך נקודת מבט גברית והדבר האחרון שהיה להם להתעסק בו זה אהבת נשים (הרי יותר חשוב אם פיל יכול להיות דופן לסוכה למשל, לא?) כך שדברים מפורשים נראה לי שאין. לעומת זאת, יש משהו שהרמבן אומר על נשים שנוהגות מנהגי מצריים ויש אומרים שעל זה הוא מדבר, הוא כמובן שולל את זה.. זה מה שאני יודעת, אם מישהו יודע עוד- שיספר.

בריה

New member
שלא להטעות

יכול להיות שזה הרמבם שאמר את זה, אני נוטה להתבלבל..

אז...

אם לא מזכירים את זה בתורה חוץ מהרמבן אז זה אומר שזה מותר, לא?!?!?!

אז...

אם לא מזכירים את זה בתורה חוץ מהרמבן אז זה אומר שזה מותר, לא?!?!?!

בריה

New member
מותר

מה זה מותר? אם תשרפי בגיהנום בגלל זה? איכשהו נראה לי שיש גם המוני לא- לסביות שמאכלסות את המקום ההוא (אם מאמינים בקיומו כמובן). התורה לא אוסרת את זה במפורש כמו שיש איסור על משכב זכר, אבל זה לא אומר שמותר. ברמת העיקרון זה לא על פי רוח היהדות שזה משפט מאוד רוחני שמסתיר מאחוריו חרמות (ככה אומרים חרם ברבים?) ונידויים ברוב זרמי הדת. דבר שישתנה כמובן ככול שיצאו יותר חברה' דתיים ודתיות מהארון וייראו שאפשר גם להחזיק באהבת ה' וגם באהבה היותר גשמית שמתאימה להם. בנוגע לעיניין הזה, של גם וגם, התפרסם עכשיו ספר נפלא שנקרא "הצרה עם האסלם", הוא נכתב בידי מוסלמית פמיניסטית ולסבית שכותבת בצורה מרגשת ואנטלגנטית על אהבת האלוהים ועל אהבת האישה שלה. (זה בין שאר הנושאים שהיא נוגעת בהם בחכמה). שווה .

yenergy

New member
מותר

בעקרון ההלכה לא מתייחסת לנשים ביחד (לא נתפש בזמנם) אין עם זה בעיה כמו עם גברים למרות שיש מספט באיזה משנה - נשים המסוללות זו בזו חייבות מלקות ורש"י מסביר שזה בעצם לסביות... בקיצור - אין בעיה אמיתית יש רק בעיה מחשבתית. אני מכיר זוג לסביות דתיות (לא אישית) לעוד מידע אני ממליץ על הסרט ""לפניך ברעדה" שזה סרט על המוסקסואלים דתיים (גם לסביות).

שלום וברכה

בבקשה תפסיקו להתייחס לתורה שדבר המנותק מהחיים הקב"ה לא נתן את התורה לשעות הפנאי אלא התורה ועם ישראל כפרט וככלל קשורים במהות. אפשר לשאול אם יש איסור מפורש או מדברי חז"ל וכו'.. אבל זה בהרבה פחות חשוב מהשאלה: "מה אני עושה עם זה? האם זה רצון ה' ?" תקשיבו לקול שבוקע ממעמקי לבכם.. אני יודע שהוא אומר מצד אחד:אני זקוק/ה לאהבה מגבר/אשה(בהתאמה,או בעצם לא בהתאמה..) אבל יש גם קול שמבין שזה לא המצב הטבעי והאמיתי של האדם. זו התמודדות לא פשוטה כלל וכלל(בלשון מיעוט) אבל אסור להסתיר את האמת! כל אחד ואחת וההתמודדות שלו/ה. יש פתרון לנטיה ההפוכה הזו והחיים הרבה יותר שמחים כך,אז אל לנו להתייאש במסע אל העצמיות שלנו,ואל לנו לוותר על חיים יותר טובים. בהצלחה. עצת-נפש

im BLACK sheep

New member
זה העניין:

היחס של הדת לנשים גבוה מהיחס שלה לגברים.יתכן שלכן נכתב איסור אצל גברים,ואצל נשים רק השלכות מעשיות(פסולות לעדות וכדומה).נראה גם שהגבר בעצם מצווה ע"פ הדת להביא את אישתו לסיפוק מלא כך שלא תשתוקק לסיפוק אחר-בציווי על הגבר לספק את אישתו טמון בעצם העניין של תשוקות כאלה אצל נשים.

למעלה