יש לי שאלה

king2005

New member
יש לי שאלה

שאלביס הופיע ששר את השיר הזה: Suspicious Minds באיזה גיל זה היה?! הוא היה נראה פשוט מצוין, זה שודר בערוץ 1: שלרואים ברוב ההופעות של אלביס, מי שלא ראה, שווה לראות.. שיר מצויין שלו..!

ElvisAlive

New member
אתה בטח מתכוון ל

להופעב מ That's The Way It Is. זה משנת 1970. הוא היה בן 35.

king2005

New member
לא על השיר הזה.. כתכתבי בפנים

הבנת הנקרא.. אל תמצא דברים..

ElvisAlive

New member
אז ככה

נראה לי אתה לא הבנת. היה סרט משנת 1970 שקראו לו That's The Way It Is, שזה בעצם הופעות של אלביס בלאס ווגאס והחזרות ושמה הוא שר את השיר Suspicious Minds. האפשרות השנייה זה שאתה מדבר על הופעת הלוין שלו משנת 73 שגם שם הוא שר את השיר הזה. שמה אבל הוא פחות רוקד ונראה פחות טוב. שמה הוא היה בן 38. בכל מקרה זה האפשרויות היחידות שאני חושב שיש. בהופעה משנת שיבעים זה כזה חשוך והוא ממש משתולל על הבמה. בהופעה השנייה זה יותר מואר, אלביס יותר רחב ומאחורה כתוב אלביס על מסך מנורות כזה.

KingElvis

New member
הוא שר את זה

הרבה פעמים אבל אני מניח שאתה מתכוון להופעה שגם לי יש על המחשב, ואם אני לא טועה היא משנת 77, שנת מותו.

king2005

New member
כנס בבקשה.

הקישור של השיר הזה ששר אלביס, אחד מהפורום רשם כאן, ואני הורדתי אותו מהקאזה, בדיוק כמו בסרט שהורדתי, זה הופיע באתר, כנראה, אני ואתה מדברים על אותו סרט בדיוק ואותו הופעה, בוקר נעים שיהיה לך!

דניאל07

New member
את השיר מחשבות חשדניות אלביס

הקליט ב 69 וכבר הופיע איתו גם ב 69 ,העינין שלא רואים חומר מוקלט כסרט מ 69 אלה רק מ 70

למעלה