יש לי שאלה...

Sn‡ƒƒ

New member
יש לי שאלה...

מישהו כאן יודע למה הדורבנים לא נכנסו לשום קטגוריה בטקס פרסי המוזיקה "עמי" שיהיה היום? מוזר.

הם לא בסדר

אבל מה מצפים מערוץ שמשדר כמעט כל היום סקעת מויאל וכל שאר המסטיק של כוכב נולד (ראיתי את הקליפ לפחות מיליון פעם וזה יוצא מכל החורים בערך מהפעם השלישית!) וסאבלימינל ומזרחי ומאיה בומבילה ולא חושב על להקות ששוות משהו כמו הדורבנים?!

הם ממש לא בסדר

אבל מה מצפים מערוץ שמשדר כמעט כל היום סקעת מויאל וכל שאר המסטיק של כוכב נולד (ראיתי את הקליפ לפחות מיליון פעם וזה יוצא מכל החורים בערך מהפעם השלישית!) וסאבלימינל ומזרחי ומאיה בומבילה ולא חושב על להקות ששוות משהו כמו הדורבנים?!

הם ממש לא בסדר

hypnotic rock

New member
תשובה

כי הם בהפסקה..וכי הם לא מאיה בוסקילה ונינט! כי הם מוכשרים,(מלבד אהוד ואלג'יר) וחוץ מזה כשהדורבנים יחזרו,הם יחזרו בגדול! ויזכו באלף פרסים בעמי הבא אגב (הייתי שם)... היה ממש כיף...פגשתי את ירדן...ועוד כמה אנשים..וגם את אורלי.. ולא כ"כ זוכרת מי עוד,אבל היה שווה!

Peach 17

New member
גם אני הייתי שם..

היה שיא השעמום.... חוץ מפה ושם איזה אמנים טובים שעלו לשיר

Sn‡ƒƒ

New member
כן, זה היה עצוב..

הוא צחק עליהם ועל איזה שיר אחד של הישראלים.. ואז הוא אמר "בואו נעמוד דקת דומיה" יענו שהמילים שלהם לא עמוקות. חחחחחחח..איזה מעאפן, אבל בדוגרי זה דיי הצחיק אותי.

יופי!

אפשר לחשוב ש: "מי אוהב אותך יותר ממני" או "זה לילה סתווי" או כל מיני שירים אחרים שהיו שם וזכו הם נורא עמוקים... הם יצאו מכל החורים ואם אייל קיציס לא מבין במוסיקה אז שיצחק על הישראלים כי הם באמת תת רמה אבל שלא יעז לצחוק על הדורבנים שעושים מוסיקה שווה בטירוף ולא כל השירים צריכים להיות עם אמירה או מסר! לפעמים רוצים להפסיק לחשוב וסתם להנות! אני לא צודקת?

טרושקה

New member
חחח זה היה ממש מצחיק!

הוא ציטט אותם בתמיהה כזאת: "רציתי רק לבדוק לך ת'מנוע ?! בד"כ נתחיל יותר גבוה ?! זה דיי חבל שלא נתת לנגוע ?! בואו נעמוד דקה דומיה לטובת כל התמלילנים המדהימים האלה.... " (זה היה בערך ככה....)

כתמונית

New member
חחח!!

אל תקחו את זה אישי- לדעתי זה היה ממש מצחיק! הם לא ירדו על השיר... הוא פשוט התכוון להגיד שזה לא מילים גבוהות כאלה... בגדול לדעתי הקונספט של השיר ענק!!! החרוזים מצחיקים ומגניבים! והם לא באמת ירדו על השיר!

למעלה