יש לי שאלה?

ענת71

New member
יש לי שאלה?

אחר צהרים טובים לכם. האם אתם לוקחים כדורים לפי משקל הגוף שלכם? תודה ענת.

hashy

New member
אין לי מושג. לא התעמקתי בזה אף פעם

אני לוקחת את המינון שעובד וזהו. איך מתחילים ואיך הרופאים מחליטים על המינון הראשוני נראה לי לא חשוב. אין ערבונות והגם ככה הכל ניסוי ותהייה... צהריים טובים גם לך

זה באמת שאלה

לגבי למיקטל המיגוון של המינונים מבלבל, אני שאלתי את האנשים בפורום על המינון ולהפתעתי רובם במינון הנמוך ממינון המומלץ.

טלטול232

New member
מינון

שלום לך ילדים מקבלים מינון ע"פ משקל גוף אני לא יודע איך זה אצל מבוגרים אבא של טלטול

אני הבנתי שהמינון הראשוני הוא

סוג של יריה באפלה. מתחילים במינון נמוך יחסית ואח"כ בודקים את רמת התרופה בדם ומקווים שהיא במקום טוב באמצע בטווח הערכים המומלץ של התרופה.

מינון ללמיקטל

האתר של התרופה התעדכן, להבנתי למיקטל זו תרופה שלא ניתנת למדידה בדם. המינון למבוגר בין 300 ל- 500, בשני חלקים ליום. הבנתי שיש אנשים מבוגרים שלוקחים פחות מהמינון המומלץ. לפי http://www.epilepsy.com/articles/ar_1068588110.html ל-JME ביו 100 ל-300 ליום. רצוי מאוד להיות במינון מינמלי המתאים לאיזון. ישנם סוגי אפילפסיה כמו JME שלפי הכתוב באתר אפילפסיה . קום - יש שני מצבים אפשרים: 1. התרגלות הגוף לתרופה 2 איזה עליה תקופתית חד פעמית שניגרמת בסביבות גיל ה-30. לכן רצוי שיהיה מרוח לעליה במינון התרופה. נו האתר הזה גם התעדכן ונידרשת קריאה.

tropic

New member
אני לא יודעת אם זה לגבי כולם

אבל כשהייתי בהריון הייתי צריכה לדלל בתחילת ההריון (3 חודשים ראשונים) כמה יותר את הכדורים - טגרטול, ועם גדילת העובר הוספתי חזרה את המינון ואף ליותר. כל הזמן עם בדיקות דם כדי לראות את המצב בדם.

אצל ילדים

לפי משקל גוף גם אם לא מספיק יש מינון מקסימלי למשקל הגוף שאותו אסור לעבור.

למעלה