יש לי שאלה...

dagystyl

New member
יש לי שאלה...

אני בחור ממשפחה דתייה ומאוד לא נוח לי עם המצב כששואלים אותי: "יש לך חברה? מה עם בנות? יש בבסיס?" ואני יודע שאסור לי לענות תגובה שהייתי רוצה לענות כמו: "יש לי חבר" או "לא, אני בקטע של בנים" ואפילו שזה להיות הכי אמיתי - זה קשה לי ואני לא רוצה לבייש את ההורים שלי. שיהיה ברור - אני לא מתבייש בהות המינית שלי, אני שלם עם זה, רק העניין הוא שההורים והמשפחה בחיים לא יהיו שלמים עם זה ולא יבינו. בקיצור מה שאני שואל זה: האם יש פה מישהי מאיזור המרכז שהיית רוצה שנכיר לבילויים ולידידות?? אני מאמין שיש בנות עם בעיה כמו שלי. אשמח לקבל תגובות גם בפרטי.

HUhybrid

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

ידוע שבעיקר בחברה הדתית (בין השאר לפעמים בגלל הרכילויות שעוברות שם מפה לפה, או בכלל בגלל תחושת הקהילתיות המסויימת) יש לחצים מעין אלו ותמיד האקסיומה (שלרוב נכונה) כי עד גיל 24 מצפים ממך להתחתן ולהקים משפחה בישראל, אבל אין זה אומר שאתה צריך בשביל כיסוי למצוא קשר עם מישהי! אפשר להכיר, להתיידד ולבלות עם אנשים גם בלי קשר לזה, ובפרט- עם בנות! ועצתי לך, אם אתה מחפש מישהי להכיר לידידות ולבילויים בשביל מטרת כיסוי זו או אחרת- לדעתי דבר שכזה צפוי לפגוע לבסוף רק בך. אני מבין את הקושי שלך לחשוף את זהותך המינית בקרב החוג המצומצם יותר. אצל רוב הדתיים/דתל"שים שיצאו מן הארון - השלב של הגילוי למשפחה/הורים לרוב היה האחרון או מבין האחרונים (ככה גם אצלי). בנקודה זאת- כל שאני יכול לאחל לך זה רק בהצלחה ושתבחר לנקוט בצעדים שאתה מרגיש שנכונים לך ותמאימםי לך, גם בזמן המתאים. אבל שוב, אפשר להכיר אנשים לבילויים וכו' גם בלי קשר לזה. ככלות הכל, אנחנו יצורים חברתיים. שבוע טוב

../images/Emo26.gif

היתה לי חברה שלא ראיתי אותה . בעצם , שלחנו SMS ודברנו בטלפון (הכרתי אותה מהאינטרנט) . היא חיה באשליה שיום אחד נפגש בקניון וסחבתי אותה במשך שנה עד ש..זרקתי אותה (בגלל עניין אחר לגמרי) . יש לי ידידות מהאינטרנט . משתמש בICQ שהיינו חברים בילדות שאל אותי אם יש בנות... עניתי לו שהיתה לי חברה ויש לי ידידות(לא פרטתי-לא שקרתי . הוא לא יודע שהן מהאינטרנט...) . לפעמים גם יש את השקר לבן שזה אומר שאם שואלים אותך יותר מידי שאלות כמו אם היא יפה או אפילו (
במקרה שלי -->) זיינת אותה , אתה יכול לקשקש להם שטויות כמו שאני עושה (כאילו אני דו מיני..) . כמובן , זה בתנאי שאתה בארון (כמו שהבנתי ממך) . לגבי ידידות עם נשים , אם אתה עדיין מעוניין בכך לצורך שכששואלים אותך , אתה יכול לפגוש בנות בפגישותץ הומו-לסבית , אגודות וכד' . לא חסר.. כמו גם , צ'טים , מסרים אישיים בתפוז וכד' .

למעלה