בכל אופן אין לי עדין את הבעיה הזאת...הספר הזה מספק אותי..
א אקונומיקה New member 25/12/04 #14 שיהיה לך באופן כללי תראה זה אחלה ספר גם לי יש אותו והוא מסביר בצורה די פשוטה להבנה אבל באם תרצה קריאה נוספת אז רק שתדע את האופציות שלך...
שיהיה לך באופן כללי תראה זה אחלה ספר גם לי יש אותו והוא מסביר בצורה די פשוטה להבנה אבל באם תרצה קריאה נוספת אז רק שתדע את האופציות שלך...
A amitp New member 26/12/04 #18 ספר ההמשך של הMade easy (The ecg in practice) מקיף יותר ומעניין גם הוא ואפילו די זול.. (75 ש"ח בדיונון, לפני הנחת סטודנט).
ספר ההמשך של הMade easy (The ecg in practice) מקיף יותר ומעניין גם הוא ואפילו די זול.. (75 ש"ח בדיונון, לפני הנחת סטודנט).
L Lydo New member 26/12/04 #19 כשקניתי את הספר הזה, הלכתי לסטימצקי הזה מאוחרי הבימה כמו שהמלצתם לי, והוא עלה לי 50 שקל, אבל כל הספרים שמה עולים בסביבות ה 300 - 400
כשקניתי את הספר הזה, הלכתי לסטימצקי הזה מאוחרי הבימה כמו שהמלצתם לי, והוא עלה לי 50 שקל, אבל כל הספרים שמה עולים בסביבות ה 300 - 400
א אקונומיקה New member 26/12/04 #21 כן אבל הספר שעמית מדבר עליו הוא ספרון כמו זה שקניתי רק יותר ארוך וגם הוא אינו יקר שם.
א אקונומיקה New member 26/12/04 #23 אם אני לא טועה זה לא הספר תרגולים הספר תרגולים זה 150 משו שזה הספר השלישי הספר שעמית דיבר עליו הוא יישום של האקג בפרקטיקה, כלומר איך האקג משתלב עם התשאול והאבחנה הכללית של מצבו של אדם
אם אני לא טועה זה לא הספר תרגולים הספר תרגולים זה 150 משו שזה הספר השלישי הספר שעמית דיבר עליו הוא יישום של האקג בפרקטיקה, כלומר איך האקג משתלב עם התשאול והאבחנה הכללית של מצבו של אדם