יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

מה המשחק הכי טוב שהיה לכם עם הקבוצה (הנוכחית או הקודמת)? ואני לא מדבר רק על התוצאה הכי גבוהה אלא בכלל... אצלי זה היה עם אינטר נגד לאציו במשחק פלייאוף על המקום 3 בסוף העונה... ניצחתי בסוף 3:5 מול איצטדיון מלא של הנאצים (82 אלף אנטישמיים במשחק אחד אינעל רבאק...)

5-0 על דורטמונד

כן כן עם חיפה. פשוט טימטום של דורטמונד. הם שיחקו עם 2 בלמים וכול השאר התקפה ואני שיחקתי עם 4 בלמים קשר אחורי 2 קשרים ו3 חלוצים. השפלתי אותם עם משחק ענק של עידן טל

OFIR 10

New member
עם קייבו - משחק העונה שלי

הזדמנות אחרונה לאירופה מול בולוניה. תיכננתי לחטוף בראש מכיוון שהייתי עם 2 מורחקים ו-3 פצועים- 3 מהם שחקני מפתח (פרוטה אני זוכר ביניהם
) ניצחתי 4-0, סרקי עם משחק עצבני ביותר, קיבל 9 והבקיע שלושער!

sdoron1979

New member
יסלחו לי אוהדי בית"ר

אבל המשחק הכי טוב שהיה לי העונה עם הפועל אשקלון, היה ממש לפני מספר מחזורים, בפתיחת הסיבוב השני...שיחקתי מול בית"ר, היה 1-1 במחצית, בית"ר הבקיעה ראשונה אחרי חמש דקות ואני השוויתי כעבור חמש. במחצית השנייה זה כבר היה סיפור אחר - שתי החלפות וכל המחצית אני מסכן את השער של בית"ר..לקראת סוף המשחק כבשתי שער ובזמן הפציעות שער נוסף. סה"כ 3-1 בסיום, בטדי.

tomash11

New member
אה...אז זה אתה היית???

איזה קשה היה המשחק הזה ובסוף הפסדנו... סתם סתם... אני לא זוכר מה היה המשחק הכי טוב, אבל לדעתי זה היה מול חיפה ולמרות שבסוף נגמר בתיקו מגול מעצבן בדקה ה90, הקבוצה שיחקה טוב והיה הרבה הזדמנויות מול קבוצה שלקחה בהליכה את הליגה (וגם לוקחת במציאות...).

למעלה