יש לי שאלה

Shitbreak

New member
יש לי שאלה

מה נשמע? בטח חשבתם על זה כבר אבל נכון בעונה השניה מקס מהעתיד מופיע ואומר שאסול לליז להתאהב במקס כי בעתיד הם הלכו והתחתנו בווגאס וככה העולם התחיל להיחרב וזה..... אז בפרק האחרון של העונה השלישית הם הלכו להתחתן בווגאס.... זה מסר כפול או משהו???????. או שהעורכים מטומטמים???????????????????????????

w21w

New member
אוליייייייייייי

הפרק האחרון היה אמור להיות יותר ארוך ואולייייייייי שם היה את ההסבר ופשוט כהם היו צריכים לקצץ אז אולי הקטע הזה לא נכנס כייייי אולי היו קטעים יותר חשוביםםם

הרבה דברים השתנו מאז...

מקס מהעתיד אמר שאסור להם להתאהב כי אז זה יבריח את טס - והם ייצטרכו את טס כדי למנוע את האסון שייקרה... אבל מאז כל העניין הזה גילינו שטס היא... וול - רוצחת, ושהיא גם די מתה אז לא נראה לי שזה שינה להם ממש... (לליז לפחות, כי מקס לא יודע על זה - לא?).

L i l A L o

New member
ממ.

ליתר דיוק, העולם לא נחרב בגלל שליז ומקס התחתנו אלא בגלל שהיחס של מקס לטס(שהיה די רע) גרם לטס לעזוב את רווזול. ללא כל הרביעיה הם לא היו מצליחים לנצח את ה'עורות'. בסוף העונה השנייה טס עוזבת (וזה כביכול מסכן את העולם-כי אם טס עוזבת העולם נחרב או משהו
), אך היא עזבה אחרי שהם ניצחו את האויבים שלהם-העורות. ולכן כבר אין סכנה, טס יכולה לעזוב וליז ומקס יכולים להתחתן.

QueenMaria

New member
מי אמר לך|עידו|../images/Emo187.gif

שבעונה השלישית הם התחתנו בוואגס
עד כמה שאני זוכרת לא היה כתוב משהו ואל אמרו על זה כלום. בקשר לשאר הדברים כבר ענו לך בערך, רק רציתי להבהיר שזה לא בטוח היה בוואגס.

Shitbreak

New member
תודה על התשובות המעניינות

וטעות שלי לגמרי שהם התחתנו בווגאס סתם התבלבתי. תודה

למעלה