יש לי שאלה:

FireZeroX

New member
יש לי שאלה:

שמעתי על עונה של דרגון בול שנקראת "דראגון בול טי-אס (TS)". גם אתם שמעתם עליה? היא אמיתית? מידע דחוף...

אמיתית כמו פיית השיניים

בעצם, יש יותר סיכוי שפיית השיניים אמיתית יותר מזה...

king kazabubu

New member
כל חודשיים

יש שמועה על עונה חדשה לסדרה. צאו מזה, נגמרה הסדרה. זה כמו שיחדשו את ניצי הכסף או חתולי הרעם פתאום.

linki252

New member
לא יודע מזה ניצני הכסף, אבל חתולי..

הרעם היתה הסידרה אהובה על אח שלי כשהוא היה ילד קטן! כשאני הייתי בן 6-8 כבר לא היה את זה, אני אהבתי איזה סידרה אחת עם רובוטים בחלל (לא רובוטריקים) ומתתי על מייטי מקס

linki252

New member
נ.ב. אח שלי הוריד פרקים לפני איזה..

חודשיים וראיתי, אבל לא ממש הבנתי מה יפה בזה, אולי הסיבה היא שאני בן 14 וחצי...

king kazabubu

New member
אוי ויי!!! צעירים!!!!!!!!!!!!

חתולי הרעם הייתה סדרה אלוהית לפני משהו כמו עשר שנים בערוץ הילדים. היא שודרה בזמן ששטוס אחד ושתיים... סדרה מדהימה על כדור הארץ ואני מאוד ממליץ להוריד אותה... ניצי הכסף הייתה סדרה דומה גם כן, אבל על דברים שונים היא שודרה כשאני הייתי בכיתה א' בערוץ שש לפני איזה 12-13 שנים.... אבל הייתה פחות פופולרית... אני מרגיש כל כך זקן :(

king kazabubu

New member
הנה קישור למשהו שקשור בניצי הכסף

תפתחו ותקראו קצת.. אולי יש פרקים להורדה של זה

gokussj2

New member
אל תהיה מוגבל ואל תדבר על משהו...

שאתה לא יודע מהו כי עוד לא נולדת כשהוא שודר

gokussj2

New member
למי שלא יודע...

זה שודר לפני כמה שנים בערוץ הילדים...באנגלית עם כתוביות

king kazabubu

New member
רואים מה ההבדל

בין ערוץ שש של אז להיום?! היו מביאים סדרות ענקיות!! ניצי הכסף, חתולי הרעם ועוד המון שחבל שאני אזכיר כי רובכם הייתם קטנים מדי כדי לזכור... אבל נגיד, כפפת המשאלות, ביל וטד וכו' סדרות שהיום אף אחד לא זוכר

gokussj2

New member
אני מבין אותך...

הייתה לי קלטת עם הסרט של חתולי הרעם 5 שנים לפני שהגיע לערוץ הילדים , סרט מדהים לעזאזל מישהו הקליט לי עליה.

king kazabubu

New member
לא רק זה...

למשל, אף פעם לא שידרו רובוטריקים בערוץ שש... או אבירי האור הקסום... דברים קלאסיים.. אבל מה שהכי מצחיק אותי זה שהיום הם אפילו לא חושבים על לשדר את זה כי הם מניחים שזה לא יעבוד. הילדים של היום לא אוהבים את זה כי הרגילו אותם לטלנובלות אידיוטיות.. והם מביאים אנימות סוג ג' (סליחה על הביטוי אבל בייבלייד.. נו באמת...) שילדים אוהבים. הם מביאים את הסדרות שאפשר לעשות עליהן פול כסף אחר כך... מוכרים קלפים של סאקורה, יוגי הו, בייבליידס, בובות של דרגון בול.. ואפילו תחפושות. זה פשוט עלוב

gokussj2

New member
באמת טיפשים רובוטריקים הולך תמיד...

זאת סידרה שחיה לנצח כמו דרגון בול זי

למעלה