יש לי שאלה...

jKiTTiE

New member
יש לי שאלה...

באיזה תאריך יוצא מחנה פסח?! ואיפה?! ועוד שאלה חח אממ באיזה תאריכים השנה יוצא הקורסים מדצים?!

מחנה פסח.. זה מחנה מועצתי

כך שכל מועצה קובעת לה תאריך קורס מד''צים- אין לי מושג.. אני בספק אם כבר קבעו את זה בשלב כ"כ מוקדם של השנה

mishmishi

New member
כן אבל עד עכשיו

(בשלוש השנים האחרונות בכל אופן) הסמינר יצא יומיים אחרי סוף הלימודים... אז לא יודעת. אולי באמת גם השנה זה יהיה ככה

מחנה פסח כמו שאמרו הוא מועצתי

וכל מועצה קובעת לעצמה את התאריכים... והקורס מדצים נכון לעכשיו יהיה ב22.6 עד ה1.7 [או לפחות בסביבת התאריכים האלה!] זה מה שכתוב לי בלוח אירועים השנתי מקווה שזה נכון ושעזרתי בבקשה עדי.

roikeman

New member
מה זה משנה?

מחנה פסח בפסח ולא חושב שלאף מועצה יש עוד תאריך מדויק. ומד"צים בחודש הראשון של החופש אבל גם לזה אין תאריך מדיוק. אבל מה בוער לך? זה עוד אלפי שנות אור...

מ-ל-ך!!!!!!!!!!!1

וואי ראיתי את הכתובות אש בטקס מוגלי זה היה אדיר!!!!!!!!!!!1 איך הצלחתם לעשות כל כך הרבה כתובות ועוד כתובות משוכללות כאלו שמסתובבות נופלות ועושות לופים?????? אתם ממש מלכים חבל שהרבה הלכו ולא הספיקו לראות אבל.. זה היה מדהים!!! ממש קבלו כל הכבוד!!!!!! זה היה המפגן כתובות אש הכי מרהיב שראיתי בחיים שלי!!!! אתה מלך!

כחילה

New member
נצל"ש

יש לי פעולה מחר ואני צריך שתיתנו לי רעיונות למשימות, די קצרות, משימות "בוגרות" כאלו, שמתאימות לקבוצת ז'-ח' עם הרבה חניכות מעצבנות, משהו שימשוך כל אחד, מקווה שהבנתם את הרעיון, ושתוכלו לעזור לי.

SHiRA110

New member
ענבררר אני כועסת../images/Emo70.gif מאוודד כועסת../images/Emo70.gif

ככה התחמקת אההההה

חמודה... לכל אחד יש את הזמן שלו

ואני לא אחת שמתחמקת מעבודה... חחחח אתה יודעת לרוב... אבל בכל מקרה לפני שנה אני בניתי יחד עם עוד 3 אנשים והגרעינרים לבד את כל הכתובות אש המזדיינות ולא בכיתי אז דיי לבכות שנה הבאה הטרומפים הבאים יעשו את זה!

SHiRA110

New member
לא על זה דיברתי.. אהבלה.. חחח

היית חייבת לי הסבר... "חלה עלייך חלה??" ודרך אגב - מאוד נהנתי להכין את הכתובת אש
והתבאסתי שהחלטתי לצאת בתור מלווה של קבוצת ד-ה ממאור ולא להישאר ולעזור להכין ת'טקס.. אז מי בוכה פה בדיוק

הייתי מסבירה אבל..

אני לא רוצה להשמע גזענית אבל בגלל שאת גרה במאור או שבחיים לא תביני או שיקח לי המון אבל המון זמן להסביר לך .. ואין לי כוח לזה לכן תתפרעי עם דמיונך

roikeman

New member
ראית איזה איכותי?!!!

ממש הייתי מבסוט! זה היה אדיר!!! הבית המסתובב היה חזק! ואני עצבתי את הזנב של עדי!

חחחחח

לקח לי זמן להבין על מה אתה מדבר... "הזנב של עדי".. חחחח
לא הבנתי איזה זנב יש לי
מבדר

roikeman

New member
כן נו!

היא הייתה ארנבי. והזנב שלה (חתיכת אל-בד) לא נראה משהו, אז שפרתי אותו.

למעלה