יש לי שאלה נראה לכם שעמיר יופיע בסוף סבב ההופעות באמפי ווהל?? אני כול הזמן מסוקרנת לדעת
ל ליטל1 האחת New member 12/10/04 #1 יש לי שאלה נראה לכם שעמיר יופיע בסוף סבב ההופעות באמפי ווהל?? אני כול הזמן מסוקרנת לדעת
A AviHayun New member 12/10/04 #2 הלוואי שכן. עמיר, אם אתה שומע אותנו, "אמפי וואהל"! העם רוצה אמפי וואהל.
ל ליטל1 האחת New member 12/10/04 #3 אני כול כך רוצה שיהיה אומנם זה סוף הסבב אבל אף פעם לא הייתי שם וזה נשמע לי מדהים! מי היה שם ? בשלכת? אותו מקום אותו הרוח? ספרו חוויות....
אני כול כך רוצה שיהיה אומנם זה סוף הסבב אבל אף פעם לא הייתי שם וזה נשמע לי מדהים! מי היה שם ? בשלכת? אותו מקום אותו הרוח? ספרו חוויות....
T tamar131 New member 12/10/04 #4 זה אולם שמתאים למופעי רוק??... יש בו הרבה חלל ריק לי נראה שיותר מתאים לו מקומות אינטימיים...תקנו אותי
זה אולם שמתאים למופעי רוק??... יש בו הרבה חלל ריק לי נראה שיותר מתאים לו מקומות אינטימיים...תקנו אותי
E ezraz New member 12/10/04 #5 אני רוצה להוסיף ולשאול האם יהיה לו מופע שישודר ברדיו כמ בסיבובים הקודמים?
ל ליטל1 האחת New member 12/10/04 #6 אני לא מכירה אבל אם אמרת אז אמרת. כולי תקווה וצייפיה ... עזרא אתה היית שם ?