יש לי שאלה

יש לי שאלה

האם מטפל יכול לטפל שהוא חסום בכל מיני מקמות רגשים כלומר כמו צאקרות חסומות ברמות האם לפי דעתכם מותר לו לטפל , אולי מותר זו לא המילה האם הטיפול שהוא יעשה יעזור במשהו ? למרות שהוא יודע שהוא תקוע במידה מסויימת איך הרפלקסולוגים בפורום הזה היו מתנהגים בסיטואציה כזאת ? אשמח לקבל תשובות ושיהיה לכולם חג שמח

vca

New member
הי

אני מאמין כי אלי מגיעים רק מטופלים שאני יכול ומסוגל לטפל בהם, מגיעים רק כאלה שאני יכול לעזור להם ורק כאלה שגם מלמדים אותי דברים על עצמי ובסופו של דבר מרפאים גם אותי דרך הטיפול שלי במטופלים. אחרי כל פגישה עם מטופל אני לוקח דקה ורושם לי מה המטופל משקף לי בי ובעצמי ועם הכלים הללו אני ממשיך ולפעמים עוצר. בהצלחה בריקוד.

freearth10

New member
כולנו חסומים

היי לרקוד עם זאבים, כולנו חסומים בצורה זו או אחרת. מטופל שהגיע אליך, לא הגיע אליך במקרה ואם הוא הגיע אליך - סימן שאתה המטפל המתאים לו ביותר למרות כל החסימות שלך, כי מלבד החסימות שלך יש גם משהו מאוד זורם אצלך. וכמובן שעדיף שתהיה מטופל באופן קבוע אצל מטפל הוליסטי אחר - כדי שתוכל לתת את המקסימום שיש בך. מאיה

vca

New member
נכון. שכחתי את הטיפול העצמי עם מטפל

זה סופר חשוב להיות בטיפול של מישהו אחר ומהנסיון שלי אין חשיבות לגבי סוג הטיפול (מגע, דיבור, תמציות ...)

csh018

New member
מסכים עם כל מילה של מאיה

לצערי גם אני לא תמיד ב100% משוחרר ללא תקיעות. אך כאשר אני "על הפנים" אני לא יודע כיצד המטופלים לא מתקשרים, ומיד שאני חוזר למיטבי זה לא ברור לי והנה הטלפון מצלצל. אני יכול לגלות לך שיחה אישית עם רחל חודדוב דברתי איתה על התופעה ותשובת היתה ברוח תשובתה של מאיה. בתקווה שנהיה כמה שיותר משוחררים ונוכל ונזכה לעזור למי שצריך אותנו שלומי

avorly

New member
לרקוד עם זאבים ,

מלומדי וחברי כבר ענו על כל מה שחשבתי. ויש לי תוספת קטנה- אני חושבת שכל מטפל חייב להיות מטופל, ולאוו דווקא אצלמטפל שהוא מכיר; וזאת- כדי ללמוד להרגיש מה לא נעים לנו, מה לא נעשה אנחנו. כל טיפול שמקבלים או נותנים הוא סוג של לימוד.

למעלה