יש לי שאלה......

ExXxiT

New member
יש לי שאלה......

מישהו מכיר אתרים שנותנים לינקים להורדת פרקים בקזה? או באימיול? תודה..........

ExXxiT

New member
הכוונה כמובן לפרקים של DBZ ו DBGT..

ועוד שאלה... פרק באיכות טובה כמה הוא אמור לשקול ?

gokussj2

New member
לא יודע על אתרים אבל פרק איכותי...

אמור לשקול 80 , פרק באיכות סבירה שוקל 30 יש גם כאלה ב-15 מגה בייט

gokussj2

New member
230 זה אלה שבאים ישר מהדיוידי

זה סתם לוקח הרבה מקום אבל אין כמעט הבדל

ExXxiT

New member
תודה לכל העוזרים.......

בקשר לאתר....הוא עם מקורות? פשוט שמתי להורדה את פרק 2 ואחרי זה את פרק 256 (סתם בחירה) וזה לא מוצא מקורות...

ExXxiT

New member
יש למישהו אתרים אחרים בבקשה ???????

עם מקורות......

anauis

New member
תוריד מביטורנט , זה גם מהר (לפעמים)

וזה באיכות יותר טובה. הפרקים שהם 200 מגה הם באיכות הרבה יותר טובה , הם ריפ של ה dvd. אתה צריך להוריד תתוכנה ביטורנט ( עדיף של shad0w או abc או azureus ) ואז תכנס לכאן או לכאן כבר הורדתי דרך הביטורנט 150 פרקים , אבל זה באמת תופס מלא מקום , עכשיו אני צריך מלא דיסקים בשביל לצרוב את כל זה.

BigMan3TheOne

New member
תראה

אתה צריך להשאיר את המשחק דלוק בלילה וזה יוריד לך, אתה תראה

ExXxiT

New member
תודה אחי...אני אנסה....

ועוד שאלה.... לא עדיף להוריד פרקים ששוקךים 40-80 כל פרק מאשר שכל פרק ישקול 200 מגה ואז זה רק 3 פרקים לדיסק? זה יקח מלא דיסקים וכשזה שוקל בין 40-80 אפשר להכניס הרבה יותר פרקים בדיסק... זה שווה בכלל הפרקים של ה200 מגה ? האם יש הבדל משמעותי ? תודה

gokussj2

New member
אין הבדל משמעותי...

אני הורדתי מקאזה גם פרקים ב-30 ןגם ב-15 וראיתי טוב כי יש שיטה חדשה של קבצים של DIVX שתופסת מעט מקום עם איכות טובה

ExXxiT

New member
תודה אחי...

כבר התכוננתי להוריד פרקים ב200 מגה אבל שכנעת אותי להשאר עם זה.... כלומר אם אין הבדל משמעותי....

URNFS

New member
לדעתי יש הבדל

רזולוציה יותר גבוהה,איכות יותר טובה במיוחד בקטעים מהירים ובחלק מהפרקים האלה יש אפשרות להחליף את שפת הדיבוב,שזה גימיק חביב לכל הדעות ^_^

ExXxiT

New member
מה הכוונה להחליף דיבוב?

זה לא רק בדי וי די המקורי שאפשר להחליף בתפריט שפה? ובאיזה שפה הפרקים האלה של 200 מגה אנגלית או יפנית?

URNFS

New member
נראה לי יש את שניהם שם.

בכל מקרה יש פרקים שהם OGM,שזה פורמט שנותן לך להחליף את שפת הדיבוב וגם להפעיל ולכבות כתוביות.ויש פרקים שהם AVI ששם כתוב לך DUB לאנגלית ו SUB ליפנית.

anauis

New member
זה תלוי בך , אני אישית מעדיף הריפ .

זה ברור שיש הבדל , אבל זה תלוי בך אם אתה מעדיף להוריד פרק ששוקל 200 מגה בשביל איכות יותר טובה.אם היה גם dvd שזה 4 ג'יגה ל 3 או 4 פרקים בערך הייתי מוריד מוריד את זה. יש אבל גם ב dvd אבל רק חלק מהסרטים.

למעלה