יש לי שאלה

עוד דבר

כשיובים בפיסוק, אם הברכיים לא כלפיי מעלה או החוצה, זאת אומרת כשהם כלפי פנים, זה דופק אותם. לפכמים זה קורה בלי ששמים לב, בעיקר שנמתחים, בעיקר למתחילים, זה חשוב מאוד לשים לב לזה.

שימו לב שגם נחיתה נכונה מקפיצה

מפחיתה נזק לברכיים! -נחיתה אמורה להיות על קצות האצבעות ולעבור שלב שלב עד לעקב... נחיתה על העקבים או נחיתה שלא מתבצעת דרך קצוץ האצבעות מזעזעת את הברכיים ואת הכף רגל

g i l i

New member
בוא נגיד שללמוד באקדמיה

זה לא מה שידפוק לך את הברכיים... אני רוקדת כבר 11 שנה, ובתור ילדה המורה שלחע מעולם לא הקפידה על עניין הברכיים- לא על turn outולא על 180 ברגליים.. בוא נגיד שבסיס של קלאסי לא היה לי, ובואו נודה שזה אחד הדברים החשובים לרקדן.. דבר חשוב נוסף זה שעל הברכיים בפלייה להיות בין האצבע השלישית לשנייה, אם תשימו לב, זה גורם לנפיגלה של כל הגוף פנימה ואנחנו אפילו לא שמים לב.. אני רוקדת עם ברכיות כבר 3 שנים ועם נעליים בכל שיעור ע"מ שאוכל לרקוד עם מדרסים כי נהייתה לי שחיקת סחוסים בברכיים מה שגרם לכך שבקושי הצלחתי ללכת בלי להרגיש כאבי תופת.. אז תארו לכם מה זה לרקוד... אני אמנם מודעת עכשיו לכל העניין של turn out באגן שהוא מוביל לפתיחה ברגליים ולא להיפך., וגם לעניין הכפיפה ברגליים...אבל אם המורה שלכם לא שם/ה לב אז תשימו לב בעצמכם...

למעלה