יש לי שאלה

יש לי שאלה

מישהי אמרה שלפעמים אחיו של אדם כותב בפורום הרישמי....איפה הפורום הרישמי? באתר הרישמי לא מצאתי אותו, מישהו יכול לתת לי קישור? ודבר שני, מישהו יודע אולי איפה אני יכולה להשיג את הרשימת הופעות שלהם באירופה? וכן חיפשתי באתר אבל לא היה, כול המידע שהיה זה שיש שינויים קלים בתאריכים ובהופעות תודה רבה למי שיענה.

CiNdErElLa3887

New member
1...הנה הפורום.....וזה לא מישהי

אמרה..זאת אני..חח..
פורום ותצטרפי גם אני די בודדה שם

CiNdErElLa3887

New member
2.אממממ והרשימת הופעות החדשה

אין לי שמץ..אני רק יודעת שביטלו 3 הופעות מבריטניה ואירלנד:קמברידג' בריסטול ודבלין, והכל נשאר כרגיל אני חושבת
, הם אמרו שהם יעדכנו את הרשימה החדשה עוד מעט

סורי על הדיליי בתשובה...

פשוט לא התחברתי כבר כמה ימים- קודם כול סליחה הילה שלא זכרתי שאת היית זו שדיברת על הפורום הרישמי, אני קוראת הודעות ולא שמה לב למי שכתב אותן (מה לעשות? התרגלתי לממשק של נענע שמראה מי שכתב את ההודעה שאת מגיבה עליה וגם את התוכן שלה כשאת כותבת תגובה)... אז שוב סליחה. דבר שני- מצאתי את הרשימה של הסיבוב באתר של VH1 והופעות באירופה כולן באוקטובר (לכול מי שמעוניין לדעת ורוצה לסוע- חלק מההופעות אם לא רובן, נופלות על חופש סוכות, אז תלכו, תהנו בשבילכם וגם בשבילי
) דבר שלישי- האמת היא שרציתי להירשם אבל לא ממש יצא לי אני ארשם בימים הקרובים, אבל יש לציין שלמלא את הפרטים זה סיפור שנורא מעצבן אותי. וזהו, תודה רבה שעניתן!!!! יום נעים לכולן!

למעלה