יש לי שאלה

• פותח הנושא Lydo
  • פורסם בתאריך

Lydo

New member
יש לי שאלה

אני די בטוח שזה לא הפורום לשאול אותה אבל אם כבר אז כבר אני פה אז אולי תצליחו לענות לי או להפנות אותי למקום שיש בו את התשובה אני קראתי שכשמתעטשים אז הלב לא פועם בשניה של העיטוש נכון? "בזמן עיטוש כמעט כל תהליכי הגוף נפסקים, כולל פעימות לב" מוסף "רק בריאות" של ידיעות אחרונות... יש לי ידידה שטוענת כי היא מתעטשת כמאה עיטושים בבום....לפי נתון זה זה לא נראה כל כך אפשרי כי איך בנאדם יכול להיות בלי דופק זמן רב כל כך...? מישהו יכול לעזור?

Lydo

New member
זה לא רץ באימייל...

אל תאמין (לשון זכר - פעם אחרונה שבדקתי בכל אופן) דבר שני אני די ראיתי את ההתקף הזה...אני כמובן לוקח את זה בערבון מוגבל אבל נראה לי ששמעתי על דברים כאלו...

BenCarmon

New member
בעיקרון הפורום עסוק ברפואת חירום

לא הבנתי את השאלה אני אנסח את השאלה כפי שאני מבין אותה: איך ייתכן שאדם יתעטש מספר רב של פעמים ברצף כשבזמן עיטוש הלב עוצר את פעולתו??? קצת היגיון בריא ותבין לבד, לדעתי בין עיטוש לעיטוש הלב פועם ומספק דם לגוף... וגם אני לא בטוח שבזמן עיטוש הלב מפסיק לפעום...

Lydo

New member
זה מה שהיה כתוב בכתבה

שאותה היה כתוב שכתב "דר לרפואה כללית וכתב הבריאות של YNET" בכל אופן כפי שאני ראיתי את ידידה שלי עושה היא לא עצרה בין עיטוש לעיטוש אפילו לא לשניה... אני יותר קיוויתי שתתנו לי קישור לאיזשהו אתר שבו יש פורום שכן יוכל לעזור לי..

amitp

New member
לא שידוע לי לפחות על דבר כזה

(למרות שהתעטשות יכולה לגרום לגירוי ואזוואגאלי) - אבל אתה יכול לנסות לשאול בפורום קרדיולוגיה של תפוז, יכול להיות ששם יוכלו לעזור לך יותר... (ואל תשכח לחזור ולספר לנו את התשובות
)

למעלה