יש לי שאלה

• פותח הנושא sy15
  • פורסם בתאריך

sy15

New member
יש לי שאלה

איך זנ שגוקו יותר חזק מוגיטה הרי וגיטה הוא נסיך הסאיינים זה ממש מטריף אותי מה עושה אותו חזק?

Brolly

New member
וג'יטה מקבל מראש שהוא חזק, לעומת

זאת גוקו תמיד שואף קדימה זה ההבדל ביניהם... כמו עם הקרב הראשון של גוקו ווג'יטה, גוקו התאמן כמו מטורף והלך לקאיו והתאמן שם אבל וג'יטה הגיע לכדור הארץ בלי אימונים בכלל

gokussj2

New member
וג'יטה אמור להיות הכי חזק בגלל...

מעמדו כנסיך הסאיינים אבל בעצם זה בולשיט כי כל הסיפור הוא שפיזית לגוקו יש יותר פוטנציאל מאשר לוג'יטה ודברים כאלה הם בלתי נמנעים גם כשאתה נסיך הסאיינים אתה לא יכול להביס יכולות טבעיות

gokussj2

New member
זה מה שאני אמרתי שזה בולשיט אבל...

משום מה אצל הסאיינים זה נחשב מסיבה מפגרת שיש רמה נמוכה של סאיינים ויש את הרמה הגבוהה ואלה מהרמה הנמוכה לא יכולים בשום אופן להתעלות בכוח על הרמה הגבוהה עזוב היגיון של קופים

אני אסביר לכם למה:

אצל הסאיינים המעמד החברתי (זה די ברור) נקבע על-פי הכוח, כי הם גזע מאוד אלים. ולכן כל האנשים שמגיעים למעמד גבוה (ועוד הופכים למלכים) מן הסתם הם די חזקים, ואלה שלא מצליחים, הם די חלשים. ומדרך האבולוציה גם הצאצאים של הסאיינים שהגיעו למעמד גבוה יהיו חזקים יותר מן הצאצאים של אלה שלא הצליחו להגיע אליו. ודרך אגב, זה די מוזר שברדוק, שהיה סאייני, נשאר סתם לוחם מהדרגה הנמוכה למרות שהוא היה הסאייני הכי חזק והיה יכול אפילו להילחם בפריזה.

gokussj2

New member
הפוך...

הם מחליטים מי חזק ומי לא, לפי המעמד (דבר שהוא לא הגיוני אבל אין סיבה לחפש היגיון אצלם)

gokussj2

New member
לכן נוצר מצב כזה שבו...

גוקו שהוא מהרמה הנמוכה כביכול הוא יותר חזק מהרבה סאיינים מהמעמד הגבוה ביניהם גם וג'יטה

למעלה