יש לי שאלה

KOG15

New member
יש לי שאלה

הרבה זמן לא הייתי בפורום- אבל קראתי, ויש לי כמה דברים לשאול/להאיר/להעיר. 1) אני יודעת שנושא זה "נטחן" מאות פעמים אבל יש משהו שאני לא מבינה. ההסעות- נודע לי כי מהשנה הנוכחית-ילדיי רעות יסעו ביחד עם ילדיי מודיעין לבית הספר. ברצוני להבין כמה דברים (ואשמח אם אקבל תשובה עוד היום... מחר יש בצפר *שיט!*) איך זה אפשרי מבחינת זמנים? אני למשל השנה לומדת למעט יום אחד מהשעה 7:45 ועד השעה 13:05-13:55. איך השעות האלה משתלבות בהסעות? כי לדוגמא- אם נצא ב 7:15 כל יום נעבור דרך מודיעין (וזה סיבוב ענק אגב) אנחנו בחיים לא נספיק להגיע עד השעה 7:45 בזמן (לאור העובדה שיש סיבוב במודיעין+פקיקים מטורפים שבמקרה הטוב-15 דקות..) אשמח לקבל מערכת זמנים מעודכנת (אם יש דבר כזה) 2) אני רוצה להגיד תודה ל-6 הקומונרים המדהימים שהיו פה השנה- הישוב לא יהיה אותו דבר מבחינתי. תצליחו בצבא ושמרו על קשר! 3) תודה למנהליי הישוב על כל הירידים/טקסים/פעילויות למיניהן- רואים תוצאות!! (שלא לדבר על זה שזה כיף
) תודה מראש עדי עומרי (עולה לכיתה י' השנה...)

ronpel

New member
כל נושא ההסעות נבחן מחדש

תוך נסיון לאזן בין שני האוטובסים הקיימים כל בוקר. לצערנו הילדים מפוזרים ב8 מוסדות חינוך שונים וזה מאד מקשה על מציאת פתרון שיהיה טוב לכולם. בשל מספר הילדים אין ברירה והאוטובוס לרעות יעבור גם במודיעין אך רק בבית ספר אחד או שניים קרובים שמאפשרים יציאה מהירה לרעות. ביום הראשון יצטרף מלווה לכל אוטובוס כדי לבחון את הנתיב יחד עם הנהג ולראות אם וכיצד ניתן לשפר את המסלול או הזמנים. מעבר לריבוי בתי ספר יש גם בעיה שכל בית ספר קובע זמני התחלה וסיום שונים לכל כיתה - זה הופך את המשימה לכמעט בלתי אפשרית. אנו מנסים לטפל גם במישור הנ"ל כדי שבתי הספר יתחשבו בתלמידים המגיעים בהסעות כאשר קובעים את לוחות הזמנים של כל כיתה. לחץ של ההורים והתלמידים בכל בית ספר יכול לעזור. רונן

ronpel

New member
האוטובוסים יעברו בכל התחנות

והמלווים ידאגו לעדכן לגבי היעד של כל אחד. אוטובוס אחד לוקח לעירוני ג + דמוקרטי + שתי תחנות בודדות אוטובוס שני לעירוני ב' ולכל בתי הספר ברעות

נאחל בהצלחה לקומונרים החדשים!

אני בטוח שהם יצליחו כמו קודמיהם שלהם זכות הראשונים בהצלחה בצבא ובחיים ליוצאים

למעלה