יש לי שאלה..

duduamar

New member
יש לי שאלה..

קודם כל לאירנה ומיטרדית וכל השאר - בחיים, אבל בחיים, לא נכנסתי בניק אחר. אז תפסיקו עם ההאשמות המפגרות האלו. עכשיו השאלה שלי - האם כדאי לבוא לבקש העלאה מהבוס? ואם כן, אז איך הכי כדאי לעשות את זה ? תודה.

ברמת העיקרון

זה תלוי:
כמה זמן אתה עובד-אם אתה עובד הרבה זמן אז אין זה מומלץ.
מה גובה ההעלאה שאתה מבקש-גבוהה מדי?נמוכה ?
מה תפקידך במערך?האם התפקיד שאתה מבצע הוא קריטי או שניתן לוותר עליך? סה"כ,לדעתי,זה צריך ליהות שיקלול של פקטורים רבים ועליך להגיע להחלטה עם עצמך.וחשוב גם מאוד הדרך שבה אתה פונה למעסיק בבקשה זו. בעיקרון ,בעבודות זמניות/לצעירים לא נהוג לבקש העלאה במשכורת.

אורום

New member
תלוי

כמה זמן אתה עובד במקום העבודה? במידה ולא תקבל את ההלעה המבוקשת מה אתה מתכוון לעשות? האם יש לך הצעות עבודה נוספות? איך לעשות- שאלת מיליון הדולר כמה אופציות 1. הגישה הישירה- אני עובד פה כך וכך שנים ואני עושה עבודה טובה השכר שלי לא התעדכן כבר X שנים ולכן אני מבקש לקבל העלאה בשכר. 2. הגישה המשתפת- אתמול קניתי דירה ויש לי משכנתא ומלא חובות מהחתונה אני חייב העלאה בשכר על מנת לעמוד בכל החובות אשר אני שקוע בהם 3. האולטימטום- אם אני לא מקבל העלאה אני עוזב!!! תבחר את השיטה שהכי מתאימה לך בהתאם לנסיבות ואל תשכח לחזור לספר מה עשית ואם קבלת את ההעלאה המיוחלת.

למעלה