יש לי שאלה... אני מחפש להשכיר דירה בנס ציונה. יש למישהו מושג איפה עוד אפשר לחפש חוץ מבמקומונים? תודה
D davididi New member 23/8/04 #1 יש לי שאלה... אני מחפש להשכיר דירה בנס ציונה. יש למישהו מושג איפה עוד אפשר לחפש חוץ מבמקומונים? תודה
G gesus New member 24/8/04 #2 היי DVD ../images/Emo54.gif אתה יכול לחפש בלוחות המודעות של הפקולטה לחקלאות,לעשות סיבוב בעיר ולראות על מרפסות שלטים להשכרה או אופציה אחרונה ולא מומלצת,משרדי תיווך.
היי DVD ../images/Emo54.gif אתה יכול לחפש בלוחות המודעות של הפקולטה לחקלאות,לעשות סיבוב בעיר ולראות על מרפסות שלטים להשכרה או אופציה אחרונה ולא מומלצת,משרדי תיווך.
Y yifatushc New member 24/8/04 #3 ../images/Emo45.gif מסכימה עם gesus ובנוסף לכך אתה יכול גם לתלות מודעות בעצמך, בנוסח "חיפוש דירה להשכיר". בהצלחה! נשמח לשמוע עדכונים. יפעת
../images/Emo45.gif מסכימה עם gesus ובנוסף לכך אתה יכול גם לתלות מודעות בעצמך, בנוסח "חיפוש דירה להשכיר". בהצלחה! נשמח לשמוע עדכונים. יפעת
G gesus New member 24/8/04 #4 הצעת יעול../images/Emo54.gif אולי אפשר להכניס למעלה לינק ליד הגלריות וכו' עם דירות למכירה/השכרה בעיר.
הצעת יעול../images/Emo54.gif אולי אפשר להכניס למעלה לינק ליד הגלריות וכו' עם דירות למכירה/השכרה בעיר.