יש לי שאלה

יש לי שאלה

בחודש הבא אני אמורה לקבל זריקות OVITERELLE 250CG (N) VIA 250MCG מישהי יודעת על מה הזריקות צריכות להשפיע? ואולי אפשר לקבל הסבר מה ההבדל בין הזרעה להשבחה. תודה אה.. ועוד דבר, בפורום הזה אני חדשה, אני בדרך כלל בפורום לקראת הריון, לא כל כך יודעת מה ההבדל, אבל בגלל שאני מתחילה, לצערי, משהו מעבר לאיקקלומין שהוחלט להפסיק, אז החלטתי לשאול אתכן שוב תודה

ברוכה הבאה לשהות קצרצרה../images/Emo24.gif

אענה על מה שאני יודעת. זריקת אוביטרל תפקידה לוודא התרחשותו של ביוץ, כלומר הבשלת ביצית מתוך הזקיק. ברגע שהרופא מוודא את בוא הביוץ (באמצעות אולטרסאונד זקיקים ובאמצעות בדיקות דם למדידת רמת ההורמונים פרוגסטרון ואסטרדיול בדם), הוא מורה להזריק את האוביטרל, ואז בתוך 36 מתרחש הביוץ. בטווח הזמן הזה קורית ההזרעה (במקרה שלי שתיים, בהפרש של 24 שעות זו מזו. את הזרע הגבר נותן לפני ההזרעה, בשעה שנקבעה לו. הזרע עובר השבחה (יענו, הופכים אותו למשובח - ממיינים את הזרעים הטובים יותר ושוטפים את נוזל הזרע על מנת לנקותו. כעבור כשעה-שעה וחצי, את תוזמני לעלות על כיסא הגיניקולוג, והוא יזריע לך את הזרע לתוך הרחם. ואז מחזיקים לך אצבעות להריון. לי זה קרה בהזרעה הראשונה (אבל נכשל מסיבות אחרות). בהצלחה

בולה101

New member
אוביטרל

עד כמה שידוע לי זו זריקה בדומה לכוריגון שגורמת לך לבייץ 24 - 36 שעות מההזרקה. כך זה מאפשר לרופאים לתזמן את מועד הביוץ שלך ובמקביל לעשות הזרעה או שאיבה או במקרה שלך "לעשות את המצווה"

קוקולה30

New member
עד כמה שאני יודעת,

האוויטרל, מחליף עכשיו את הכוריגון, שהיא הזריקה שמזריקים 36 שעות לפני שאיבה (ושוב, אני בטוחה שיש כאן מומחיות שיודעות יותר ממני...) הוא נועד לאפשר את השאיבה של הביציות מן הזקיקים ועוזר לבניית הרירית והרחם לקבל את העובר. הזרעה היא תהליך בו מחדירים זרע לחצוצרה של האישה, ומקוים ששם הביצית תמתין לזרע, ובכך להקל קצת על המפגש המפרך בין הזרע לביצית כמו בהתעברות רגילה. השבחה הוא בכלל תהליך שבו לוקחים את הזרע של הגבר, ושמים אותו במתקן כלשהו שאמור לגרום לו להסתובב מהר, מה שגורם לכך שהזרעים הטובים יותר, יעלו למעלה ובכך יפרידו בין הזרעים הטובים לפחות טובים ובעת ההזרעה או ההחזרה, יחזירו רק זרעים טובים ושווים ובכך יגדילו את הסיכויים להפריה.

תודה רבה , על המידע

החודש אנחנו חודש ללא טיפול, עברתי רופא עברתי צילום רחם ובדיקות הזרע עדיין לא הגיעו אז אני "על" אולטרסאונד זקיקים וכמו שהרופא אמר לי ביום ה - 15 "משעמם אצלך, אין זקיקים" והוא מאד מאד ממליץ לי להקלט החודש, וכדאי שאני אקח את ההמלצה לתשומת ליבי מהפה שלו לאלוהים וכל עניין ההזרע והזריקות זה תיכנון המשך הפעולה שלנו אם נצטרך להפגש שוב בפגישת המחזור הבאה, הדגש על אם, ושהלוואי לא תגיע. שוב תודה על המידע

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ההבדלים בין הפורומים הם בכך שבלקראת הריון בדרך כלל לא צריך שום תוספות על מנת להכנס להריון
אצלנו זה כבר קצת מורכב יותר. כשאת אומרת מתחילה משהו מעבר לאיקקלומין, למה את מתכוונת? כי זריקות אוביטרל לבד הן לא תוספת משמעותית כי הן רק גורמות לביוץ, עדיין צריך משהו שיעודד את הזקיקים (כמו איקקלומין) אין מה להשוות בין הזרעה ובין השבחה , אילו שני דברים שונים, השבחה זה לבודד את הזרעים הטובים ביותר, ולהשביח את הזרע והזרעה זו ההחדרה שלו לצוואר הרחם (או הרחם, תלוי). שיהיה בהצלחה.

פונג יקרה

רגע... כמו שהבנתי מהרופא אני לא צריכה לקחת איקקלומין כי ברור לו שיש ביוץ ואם אנחנו ניפגש בפגישת המחזור הבאה, והלוואי שלא, אזי נתחיל בזריקות אוביטרל, אז כמו שהבנתי האיקקלומין גורם לביוץ או שלא הבנתי. ומשהו שעולה לי עכשיו ואני חייבת לשתף
, (נו טוב לא חייבת) עד היום אני בלעתי כדורים, טופלתי, מאז שהרופא אמר בדיקת זרע, הזרעה, כל הזמן כשעולה הנושא רצה לי הפתיחה של הסרט "תיראו מי שמדבר" בראש, הריצה של הזרעים לכיוון הביצית.

פּוֹנְג

New member
אז את רק מתזמנת את הביוץ

עפ האוביטרל. האוביטרל גורם לביוץ, האיקקלומין גורם לשחלה לייצר יותר זקיקים.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה\חמסה|. זריקת אוביטרל גורמת לביוץ. לא הבנתי מה פירוש התוספת "(N) VIA 250MCG" האם זה חלק מהמרשם לאוביטרל או זה משהו נוסף? השבחה היא תהליך שטיפת הזרע, והשרעה היא החדרתו לרחם. על הזרעות תוכלי לקרוא במאמרי הפורום ושאלות הנפוצות (בשורה הכחולה בראש העמוד). בהצלחה נועם

עינת ב6

New member
../images/Emo140.gifהי לך קאיו...

חמודה...
אז אחרי שכבר ענו לך על השאלות, אני נדחפת לאחל לך בהצלחה ענקית
ואם כבר טיילת לך בין הפורומים אני מאחלת לך שהתחנה הבאה תהיה הפורום העגול!!!
אז ברוכה הבאה לשהיה קצרצרה אצלנו...
המון בהצלחה!

../images/Emo57.gif../images/Emo140.gifולעינתי,

אני לא יכולה ללכת לישון בלי מילה אלייך "תודה"
ושכולנו נתראה בפורום העגול, ההוא בדלת השנייה

למעלה