יש לי שאלה

NarihS

New member
יש לי שאלה

מישהו פה מכיר את הסדרה, כרמן סאן דיאגו??? או שאני היחידה שנשארה שמכירה את זה?? אני חולה על הסדרה הזאתי!!!! אז יש פה עוד מישהו שמכיר או אולי זוכר את זה?

צאצי

New member
בטח שאני זוכרת ראיתי את זה השנה

בערוץ לוגי "איפה כרמן סאן דיאגו כרמן סאן דיגו לאן לאן היא נעלמה???"" שכחתי איך קראו לבחורה אני יודעת שלקטן קראו זאק אוהבת צאצי

NarihS

New member
חח כן גם אני שכחתי את

השם שלה... גם אני ראיתי את זה השנה בלוגי! אבל לא הוציאו את זה?? זה נגמר! אין יותר כרמן, לא? ולמי שרוצה את השיר שיבוא אלי חח הקלטתי אותו דרך המיקרופון של המחשב, אז עכשיו יש לי את השיר! איזה כיף לי! ותודה לכולם שעניתם!

כרמן סאן דייגו

איפה כרמן סאן דייגו? איפה בעולם כרמן סאן דייגו? איפה בזמן כרמן סן דייגו? וב-2006 מתוכנן סרט קולנוע ע"פ הסידרה\משחק. "שחקן, שגר אותי לוושינגטון די.סי."(בקול של מיכאל הנגבי)

haunter

New member
סרט?!

ואו, רעיון נחמד! אולי היא סוף סוף תתפס! אגב, בסדרה תפסו אותה בסוף?

Where in the X is Cramen San Diego

ככה: כרמן - גנבת אייבי (Ivy) וזאק - אחת ואחות ובלשי אקמה צ'יף - הפרצוף של החשב המרכזי של אקמי, ולדעתי שם רק כדי לעשות מחווה לסקוטי ממסע בי כוכבים (ההוא שהיה משגר אותם מהחללית ובחזרה). למעשה בארה"ב לסידרה היו המון גלגולים כאשר כל פעם מחפשים את כרמן במקומות אחרים. מה שהגיע אלינו היהי "איפה בעולם כרמן סאן-דייגו", אבל יצא לי גם לשחק במחשב ב"איפה בחלל כרמןסאן דייגו", ושמוע שירים של עוד כמה גרסאות. אגב השיר באנגלית "של איפה בעולם.." הוא ממש נחמד וקליל כזה, ולא מותח כמו אצלנו. שם זה כולה סידרה חינוכית, אצלנו זה סידרה בלשית. וכן זה למעשה התחיל בתור משחק מחשב, ולכן גם בסידרה כרמן גם מנהלת דיאלוג הם "השחקן" שהוא שחקן המחשב שלמעשה רודף אחריה. וחוץ מזה יש דמיון מפתיע, לדעתי, בין הבגדים של העוזרים של כרמן למדים של חיילי הרגל של שרדר..... אולי בכלל קרנג הוא המוח של כרמן?!

NarihS

New member
וואיי תודה רבה!!!

אני שנה ניסיתי למצוא עליה אתרים ולא מצאתי!! תודה רבה!!!

למעלה