יש לי שאלה

חופית 4

New member
יש לי שאלה

מהיא שיטת האיקסי ובאיזה מצבים מבצעים אותה? ומה ההבדל בינה לבין טיפול הפריה אחר, ומה אחוזי ההצלחה? תודה חופית.

i p e r e t z

New member
חופית היי../images/Emo13.gif

לפי מה שהבנתי מהרופא שלי איקסי מבצעים אך ורק אם הזרע לא חודר לביצית. אם רואים שתוך יום אחד אין תגובה ביניהם אז אפשר למחרת לעשות איקסי אבל הסיכויים שזה יצליח קלושים ויכול להיות שבכלל לא יעשו איקסי יום למחרת בגלל שהסיכויים קלושים זה תלוי בעובדי המעבדה נראה לי. ואז ילך לך טיפול שלם "לעזאזל" כביכול. מקווה שהכל ילך לך חלק ולא תצטרכי את זה ענבל!

בוליקי

New member
חופית, אני לא יכולה להתאפק../images/Emo46.gif

השתדלתי ככל יכולתי להשאר מחוץ לסיפור הזה, אבל זה כבר מתחיל לעצבן אותי אישית. ביקשו ממך כבר בכל דרך אפשרית להתאים את עצמך לחוקי הפורום. ביקשו יפה, הסבירו, התחננו, כעסו, נזפו, שלחו מסר אישי, הסבירו שוב ושוב ושוב, ואת בשלך. שיטת הפעולה שלך פוגעת בבנות נוספות בפורום שיש להן שאלות לא פחות חשובות משלך. אני מבינה שאת מתרגשת מהטיפול ורוצה המון תמיכה, אבל את ממש לא היחידה! חוץ מזה, מקריאה קבועה של ההודעות שלך, עולה רושם שאת לא קשובה בכלל למה שקורה פה. את שואלת שאלות שיש עליהן תשובות ברורות בכותרת "שאלות נפוצות" או כאלה שנענו בפירוט ממש לאחרונה. אולי יש לך בעיה עם סמכות ובגלל זה את מתעלמת מנועם ומפונג, אבל אני סתם משתתפת בפורום. בדיוק כמוך. ולי זה כבר ממש מפריע. אני לא הייתי רוצה שתעזבי את הפורום, או שתישארי לבד באי וודאות, אני רק מבקשת כבוד למקום שאליו את שייכת ולבנות האחרות!

אל71

New member
זה לא נגדך...

אבל באמת נראה שנורא קשה לך עם הכללים. את לא היחידה שפותחת הודעות חדשות, אבל את עושה את זה יותר מאחרות, ונורא חבל שזה יעכיר את האווירה. שימי לב, את יכולה להכניס הודעת "OFF", ולשאול את השאלות שלך בכל שרשור בנושא אחר (עדיף שיהיה קשור לנושא, כמובן, אבל ממש לא מחייב), ואז בכל זאת יענו לך. נסי לא להיעלב, הכללים לא נועדו להקשות אלא להקל על התקשורת בינינו. שבת שלום

מיצטרפת לבוליקי

אם כבר יש לך הודעה אחת בעמוד, למהלהוסיף עוד אחת. תשרשרי גם אם השאלה שלך קפצה לעמוד הבא את יכולה להקפיץ

דנה121

New member
מסכימה עם בוליקי

חופית את מתעלמת מכל מה שכתבו לך, וזה כבר ממש מתחיל לעצבן. תלמדי לשרשר, אם את רוצה שימשיכו להקשיב לך, לענות ולתמוך בך.

חופית 4

New member
שאלה

אני 6 ימים אחרי החזרה יש לי שאלה. מתי אמורים להרגיש תחושות של הריון? באיזה זמן בערך,ומה מרגישים בדיוק? אשמח לקבל תשובה. תודה חופית.

נוווווווו- די

לא נראה לי שצריך להיות גאון כדי להבין שמבקשים ממך לשרשר. זה גם לא ממש מצריך דוקטורט כדי לשרשר. דייייייייייייייי

דנה121

New member
תגידי חופית את עובדת עלינו הא?

תגידי זה סוג של הומור, או שאת באמת לא מבינה מה שמדברים איתך?

לויהי

New member
תגובה לא קלה ובכל זאת

איני מזלזלת בכישורי ובהישגי. אולם כגישה לחיים, קטונתי מלשפוט את זולתי. קל וחומר כאשר זולתי נתפס בצערו, בהורמונים שהיא מפוצצת בהם והשד יודע במה עוד. באמת שאיני שופטת אף אחת. אך תחושת ספורט ה"צייד" וההתנפלות הסלקטיבית בפרט, שהיא מלווה בלשון מעליבה, חורגת מהאווירה החמה שהפורום יודע להעניק. לפורום יותר ממנהלת אחת וכמאמר הפתגם: "תן לקיסר את אשר לקיסר". לנו כ"עמך" דרכים אחרות, מחוכמות ומגוונות, להביע מורת רוח ואולי, לגרום בכך לשינוי התנהגות.

פּוֹנְג

New member
לויהי, אם הבקשה כבר מגיעה מהבנות

ולא רק מהמנהלות, כנראה יש סיבות לכך. ביקשנו פעם פעמים שלוש ארבע ואפילו יותר. זה כבר צורם לא רק למנהלות.

לויהי

New member
פונג, לא בכדי לא חיוותי דעה...

לגוף העניין/התנהגות. ממש אין טעם לנהל דיון. מכל מקום לפחות לי אנא תני קרדיט שהצלחתי "לראות" ואפילו, תארי לך, להבין את "הסיבות לכך". ואף על פי כן הייתי שמחה אילו הודעתי על הסתייגויותי היו נלקחות בחשבון ובוודאי על ידי מנהלת הפורום שמן הסתם רוצה יותר מכל אחת אחרת לשמר את האוירה שעושה את הפורום הזה למה שהוא.

שווערצה

New member
../images/Emo10.gif

גם אני לא מזלזלת בכישוריך ובהישגיך (
) אבל נדמה לי שזו בדיוק משמעות ה"גיוון" בתגובותיו של "עמך", במיוחד כשגם הוא רווי הורמונים והשד יודע מה עוד. היתה כאן התאפקות רבתי, שהסתיימה בהתפרצות רבתי אצל אחדות, ובהתעלמות רבתי אצל אחרות. אבל לקרוא לזה "ספורט הצייד וההתנפלות הסלקטיבית בפרט"? את בטוחה שלא שפטנו אף אחת?

נועם@בת

New member
את לא מרגישה טוב יותר עם הידיעה

שבין כל ציידי האדם יש גם אדם מוסרי אחד? אגב, מזל שפונג שרשרה, אני הייתי מוחקת
. נועם

שווערצה

New member
D-: באמת מזל שפונג שרשרה

שמחתי לגלות שגם בין הקיסריות יש קיסר מוסרי אחד

חופית 4

New member
שאלה

שלום לכולם הפעם שירשרתי. יש לי שאלה מתי מרגישים שאת בהריון לאחר החזרה? ומה מרגישים? מה ההבדל בין הפריה רגילה לאיקסי ומה יותר טוב? אשמח אם תענו לי הפעם לשאלות. תודה חופית.

למעלה