יש לי שאלה

shaibec

New member
יש לי שאלה

קצת מטומטמת אבל בבקשה לענות ברצינות למה אתם לא עובדים? ושאלה שניה, שבאה לאחר שעניתם לשאלה הראשונה היא, האם לא שווה לכם לחפש עבודה בתחום אחר? תודה רבה שי נ.ב. אין פה ציניות, זה למטרות מחקר :)
 

TheReverend

New member
תשובות רציניות

למה לא עובדים? או שפוטרו או שרק סיימו לימודים ועוד לא התחילו לעבוד. כמה זמן לא עובדים? נע בין שבוע לשנה+. תחום אחר? תלוי. יש כאלו שכן עוברים ויש כאלו שלא. אני מכיר לא מעט שמובטלים מבחירה ולא מכורך. יש להם הצעות עבודה קונקרטיות ביד אבל הם דוחים אותן עד שתגיע אחת שמתאימה באמת. אנשים כאלו אין להם סיבה לעבור תחום, נכון?
 

JohnDoe5

New member
תשובה

למה לא עובדים - כי לא מצאנו עדיין עבודה שעונה על הדרישות שלנו (תנאים, אופי המשרה, שכר) האם לא שווה לחפש עבודה אחרת ? אני משער שכל אחד מאיתנו קובע לעצמו פרק זמן שאם עד סופו הוא לא יימצא עבודה בתחום שהוא רוצה, הוא יעבור לחפש עבודה בתחום אחר. במקרה שלי - לא הגעתי עדיין לסוף פרק הזמן הזה עוד שאלות ?
 

pixiER

New member
In my case

I took some long time off...
but i will go back some time soon...
 
למעלה