יש לי שאלה..

מיבת

New member
יש לי שאלה..

לפני שהתחתנו, היינו אצל חבר של בעלי שהיה חולה מאוד בבית היתה גם חברה שלו שהוא מאוווד אוהב. בעלי והיא ירדו למטבח לחפש סודה ואחרי רבע שעה ירדתי אני למטה להביא לחולה מים , כשירדתי ראיתי את חברה של החבר על כיסא ובעלי(אז חבר ) מאחוריה והיה להם מבט מבוהל כזה לעברי והם פתאום היו כל אחד בצד אחר של המטבח כשבעלי אפילו הלך עד פינת האוכל והפלא ופלא בשניות נמצאה הסודה הסוררת שאבדה בארונות.... האם זה נכון התחושה שלי שהיה משהו ביניהם? כש"יריתי"אליה את זה היא שתקה ובעלי מכחיש כל דבר... צד אחד אני חושבת שכל עוד לא היה נשוי לי עשה מה שעשה, צד שני היא חברה שלי ואני מרגישה שאכן היה משהו ביניהם למרות ההכחשות...ולא נעים חודשיים לפני חתונה שזה קרה...זו מעילה באמון איפה שהוא...

s h o o s h a

New member
תסלחי לי על ה"רשעות"

אבל עושה לי רושם שאת ממש 'מחפשת' את בעלך החברים, חוברות הפלייבוי, הסרטים הכחולים, הסאונה ועכשיו סיפור ש(אולי)היה (ואולי לא) חודשיים לפני החתונה. כבר דיברנו על כך שאת חוששת לאבד אותו ובעיקר מפאת בגידות שחווית בעבר עם בן/בני זוג אחר/ים אבל גם הצהרת קבל עם ופורום על אהבתך ואמונך בבן זוגך. אז מה הסיפור????????????? את לא מבינה שאם תמשיכי 'לחפור' כך תאבדי אותו, כמאמר הפסוק "את אשר יגורתי בא לי"???????? תניחי לו ותני לעצמכם את ההזדמנות והאפשרות להיבנות יחד כזוג. ובעיקר, חוזרת ואומרת שוב, לדעתי את זקוקה לייעוץ פרטי אחרת את תשגעי אותך, אותו והזוגיות שלכם תרד לפח.

מיבת

New member
זה לא מה שמטריף אותי..

סתם נזכרתי כי אותו ידיד התקשר היום..

seeyou

New member
כאשר מגרדים פצע ישן אפילו

יש סכנה לשתף דם.... למה לך לחשוב על מה שהיה? ונניח שכן התמזמזו או אפילו קיימו יחסי מין...הרי לא כול הנשים מחפשות את הצד הרומנטי ביחסי מין... מה זה יתן לך היום?חוץ מחרדות וכאבי ראש... דבר אחד למדתי עם השנים - לפעמים חייבים להבליג או להתפשר. נאמנות זה מוצר יקר-אין בכול אחד אין בכול פינה אין ביטוח צד ג' בכול הקשור ליחסים בינו לבינה... keep smiling יוסי

מיבת

New member
תודה../images/Emo23.gif

אבל באמת ביננו בלי "לחפש" אותו או משהו.. איך שאנחנו מגיעים לארץ היא חוזרת אל החבר ושבוע גגגגג אחרי שטסים היא עוזבת אותו ובמקרה הודענו שחודש הבא אנחנו שוב באים והוא התקשר ואמר שהם שוב חזרו....חבר'ה זה דבר מוזר או קיי???? נכון בעלי חתיך יפיוף מלאך הכל בגוף אחד עקשן נוראי כמוני אבל זה מה יש.... אבל ההודעה לא היתה על מנת להתעצבן אלא סתם חוות דעת שלכם.... אני עברתי וכבר אמרתי לו גם כן. אפילו אם הוא היה עם מישהי יום לפני נישואין זו היתה זכותו הוא עדיין לא היה במערכת יחסים ממוסדת כמו נישואין אבל אחרי אם יעשה דבר דומה דרכינו יפרדו. אני מוכנה לספוג ולראות שגעונות של משתה עצבני בבית של כל החבר'ה סאונה של כולנו (כזו ששוכרים לכמה שעות) רק החבר'ה עם התגובות בהן בעלי מטפל...יציאות לבילוי שלו עם חבריםכל זמן שאני יושבת בבית עם תינוק במדינה זרה שנתיים ללא חברה אחת אפילו...ללא עבודה רק אני תינוקי טלויזיה ומחשב..והוא כשהוא בבית. אני יודעת שזה זמני כי הנה הגיעה השעה וחוזרים הביתה ואני מאושרת עד הגג ים ים ים ים שמש שמש שמש שמש נשים חברות שלי , ההורים האוטו החיים שלי יחזרו אליי אני סופגת הכל וזה קשה להיות בין אותם 4 קירות במשך שנתיים. טסנו לאנגליה טסנו לישראל נסענו לפולין נוסעים בתוך גרמניה מטיילים אבל זה לא מחפה על חסרים שלי ואני סופגת את הכל...ה"חברים" שלו אלו שמתקשרים שצריכים אותו או שסתם רוצים לעצבן אותי, ואחרי שנטוס לישראל לא יהיה להם ממש אכפת מי ומה אנחנו עושים... אנשים שנתיים בלי חברה לדבר איתה זה חסך עצום כל עוד בן הזוג נהנה מעבודה חיי חברה ובקיצור כל החבילה. זו לא קנאה זה צורך לקבל חיים עבודה חברות ....אני מקווה שאתם מבינים ולא תיפלו עליי עכשיו...

למעלה